Дуљај после пораза у Новом Саду: Идемо даље, нема предаје

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај није био задовољан после пораза своје екипе у Новом Саду и рекао је да су његови играчи радили све контра од онога што су тренирали.

Војводина је у дербију Суперлиге у Новом Саду савладала Партизан 2:1, чиме су црно-беле задржали на трећем месту на табели.

"Морали смо боље, могли смо. У другом полувремену смо показали енергију, али смо примили голове које није требало, вежбали смо баш те ситуације, да не пуштамо играча да улази унутра, да проба да центрира, изјавио је тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај после пораза од Војводине.

"Данас је било све контра од онога што смо радили. Живот иде даље, радимо и као што сам рекао... Можда ћу бити досадан, звучи и овако и онако, али идемо даље. Нема предаје", рекао је Дуљај за ТВ Арена спорт.

Тренер Војводине Радослав Батак каже да је његов тим тек на почетку и да долазе још бољи резултати.

"Желим да честитам публици, играчима, нашем председнику, који је веровао у нас и који нам даје енергију и који је окупио тим људи да правимо добре резултате. Ми смо почели, још ништа нисмо урадили, имамо још две наредне утакмице и онда након тога плеј-оф у којем ћемо дати све од себе", рекао је Батак.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво