Strašna nesreća u Nemačkoj, sedmoro mrtvih!

01.04.2023

23:15

0

Vatrogasna jedinica nije mogla da pomogne putnicima, šest osoba je izgorelo, a još jedna osoba iz trećeg vozila nije preživela

Strašna nesreća u Nemačkoj, sedmoro mrtvih!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na putu B247, u blizini Erfurta u regionu Tiringije u Nemačkoj, došlo je do stravične nesreće koja je odnela sedam života. 

Prema navodima lokalnih medija, nesreća se dogodila kada je automobil, koji se kretao ka gradu Nordhauzenu, izgubio kontrolu i udario u kamion koji se kretao u suprotnom smeru.

Nakon udara, automobil se zapalio, a vozač i šest putnika u vozilu nisu uspeli da se spasu iz gorućeg vozila. 

 

 

Vozač kamiona je uspeo da se izvuče iz vozila i preživeo je nesreću, ali je pretrpeo teške povrede i trenutno se nalazi u bolnici.

Hitne službe su odmah izašle na mesto nesreće, ali nisu uspele da spasu živote putnika u automobilu. Uzrok nesreće još uvek nije poznat, a istraga je u toku.

Premijer pokrajine Bodo Ramelov izrazio je saučešće porodicama poginulih. 

"Sa šokom i velikom tugom sam primio vest o veoma ozbiljnoj saobraćajnoj nesreći između Šenšteda i Bad Langensalce. Oplakujem nastradale i saosećam sa rodbinom. Toliko života zbrisano u sekundi", naveo je Ramelov na Tviteru.

Ova nesreća se dogodila samo nekoliko dana nakon što su vlasti u Tiringiji apelovale na vozače da poštuju saobraćajna pravila i ograniče brzinu kretanja vozila na putevima. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike