Vesti

1

Na Janketića „udario“ i Vučićević: Koliko si samo zaradio od Telekomovih serija?

Izvor: nova.rs

Na Janketića „udario“ i Vučićević: Koliko si samo zaradio od Telekomovih serija?

Izvor: Beta / Press centar UNS

Zbog onoga što je glumac Marko Janketić izgovorio u emisiji Nova.rs portala „PopTok“, od juče dobija uvrede i pretnje smrću na društvenim mrežama, a komentar je na Tviteru imao i glavni urednik i vlasnik tabloida „Informer“ Dragan J. Vučićević.

Glumac je u emisiji „PopTok“ pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da „spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu“ jer, kako je rekao, „ovde nikada neće biti bolje“.

Nakon što je portal Nova.rs objavio njegovu izjavu i podelio je na društvenim mrežama, glumcu je u komentarima stigao veliki broj uvreda i pretnji.

Među njima, kao kritičar, našao se i Dragan J. Vučićević.

„Pa, što ne ideš? Ko ti brani? Neće biti, Janketiću, da je tebi u Srbiji baš tako loše… Deder, junačino, reci nam koliko si sađo (samo) para zatadio (zaradio) od uloga u TV serijama koje plaća ‘Telekom Srbija’“, napisao je na svom Tviter nalogu Vučićević, a prenosi Nova.rs.

marko janketic n1
N1

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Predraglo

Zar toliko javno obma jivanje javnosti da ide u zatvor zato što je običan poltron,a ne zato što nije platio kaznu i to sto ne postuje sud ove zemlje nije dovoljno da dobije još jednu krivičnu prijavu?! Predlažem sudu bar još deset godina zatvora i doživotna zabrana na nacionalnim frkvencijama