0
Košarka

Serbia's tennis player Novak Djokovic during round 31 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Valencia in Belgrade, Serbia, on March 29, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĐOKOVIĆI IMAJU GROBARA U FAMILIJI: Novakov sin iz sveg glasa pevao na meču Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 14:53

Simpatična scena!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su ubedljivo savladali Real Madrid u okviru 32. kola Evrolige, 104:90.

Veliki broj poznatih ličnosti bio je prisutan na ovoj utakmici, a tu su bili supruga i sin Novaka Đokovića, Jelena i Stefan.

Naime, od ponedeljka i zvanično, ponovo najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije bio na utakmici zato što se nalazi u Monte Karlu gde su počele pripreme za predstojeće turnire.

Novak je tokom utakmice crno-belih protiv Olimpijakosa, zajedno sa sinom Stefanom, bodrio Partizan.

Novak Djokovic (L) and Stefan Djokovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sinoć je u Areni sa Stefanom bila samo Jelena, njegova majka. Ono što je zanimljivo, Stefan je snimljen kako peva navijačke pesme Partizana, te je očigledno da u porodici Đoković sada imaju i jednog Grobara.

Naravno, javnosti je poznato da je Novak Đoković navijač Crvene zvezde, a bio je i na poslednjoj evroligaškoj utakmici Zvezde u Beogradu, gde su crveno-beli slavili protiv Valensije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

11
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter