0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SELEKTOR HRVATSKE ODUŠEVLJEN GROBARIMA: „Ovo je jedinstveno i neponovljivo!“

Objavljeno: 01.04.23 u 13:15

Očaran atmosferom!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su ubedljivo savladali Real Madrid u okviru 32. kola Evrolige, 104:90. Ovom pobedom došli su na korak od Top 8 faze i sada je potrebno da se dogodi čudo pa da crno-beli ne zaigraju u četvrtfinalu.

Utakmici je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz raznih oblasti života. Jedno od najpoznatijih lica bio je Aleksandar Aca Petrović, trenutno vršilac dužnosti selektora Hrvatske.

Popularni Aco je ostao očaran atmosferom u beogradskoj Areni.

Ambijent koji KK Partizan ima na svojim euroligaškim utakmicama je nestvaran, neponovljiv i jedinstven. – napisao je Petrović.

Pretpostavlja se da je razlog njegovog dolaska bio Mario Hezonja koji nastupa za Real Madrid. Nije ovo prvi put da Petrović hvali ambijent u dvorani u kojoj nastupaju crno-beli.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter