Na spektakularnoj audio-vizuelnoj žurci u kojoj se uživalo svim čulima, preko 2.000 ljudi u beogradskom Hangaru sinoć je poželelo dobrodošlicu Heineken Silver pivu. “Srebrni buzz” oko novog proizvoda doživeo je kulminaciju na događaju gde su različite generacije mogle da, kroz jedinstveni digitalni pristup, dožive muziku, osete boje i upoznaju izuzetnu svežinu Heineken Silver-a.

Heineken, čuveni pivski brend, dobro poznat po žurkama koje pomeraju granice, i ovoga puta bio je na visini zadatka. Publika u Beogradu tako je prvi put imala priliku da čuje kako popularni muzičar Frenky Wah dovodi atmosferu do usijanja. Njegovo premijerno pojavljivanje u našoj zemlji ostalo je za pamćenje uz ekstra lagani ukus Heineken® Silver piva. Da provod bude još bolji, izvanrednim nastupom omogućila je i postavka vrhunskih domaćih di džejeva, a sam događaj činili su jedinstveni vizuelni efekti uvodeći sve goste u avanturu punu uzbuđenja.

Ovakav događaj, za koji se danima tražila karta više, nije mogao da prođe bez poznatih lica naše muzičke i kulturne scene. U provodu su se našli i popularni reper Cvija, glumica Matea Milosavljević, glumac Đorđe Mišina, DJ Nada Dimitrijević i Fakin Yoma, zatim čuveni blizanci sa društvenih mreža Stanoje i Stanko Budimkić, kao i mnogi druge uticajne ličnosti sa društvenih mreža i iz javnog života.

„Žurka koju je priredila HEINEKEN kompanija, povodom lansiranja Silver piva, postavila je visoke standarde, ali je i ispunila sva moja očekivanja. Drago mi je što se ovakav pristup u promociji dopao generaciji Z i milenijalcima, jer verujem da je proizvod, sa svojim karakteristikama, namenjen prvenstveno njima”, rekao je poznati muzičar Cvija.

Zadovoljstvo sjajnim ambijentom podelila je i naša poznata glumica Matea Milosavljević.

„Tek sada mi je jasno šta znači kad neko kaže da ima svoje omiljeno pivo. Jedan Heineken® Silver sa svojom idealnom gorčinom moja je idealna mera. A ova žurka je najjača u gradu, ja sam inače potpuno luda za inovativnim tehnologijama i ovo multi-senzorno iskustvo prepuno vizuelnih atrakcija nisam ranije doživela na ovakav način, pa sam morala da šerujem gomile storija na Instagramu!“, rekla je raspoložena Matea.

Novo Heineken Silver pivo, kako bi imalo svoj unikatni, ekstra-osvežavajući ukus, se dobija jedinstvenim procesom odležavanja na -1° C. Rezultat je privlačan premium lager sa 4% alkohola sa suptilnom i svežom završnom notom koju prati poznata voćna Heineken original aroma u kojoj svi mogu da uživaju. Niži procenat alkohola čini Heineken Silver pivom koje je pitkije i super-osvežavajuće, pa samim tim i pogodnije većem broju uživalaca.

Foto: benny take a moment