01. april  2023. 13.03  | Izvor: RTV

Kluboslavija večeras premijerno za novosadku publiku u klubu Tunnel!

NOVI SAD -

Većina vas je verovatno negde čula ove lepe vesti. Istina je, šala nije - MKDSL premijerno sa svojim projektom Kluboslavija nastupa u klubu Tunnel 1. aprila!

Sa lokalne strane podršku mu pruža svima draga dama Milana Nikić poznatija kao Beton i Šljokice.

0104, event

Kluboslavija je projekat Marka Miloševića (MKDSL), koji se bavi klupskom revitalizacijom pesama sa ex-Yu prostora.

Vreme i žanr nisu važni, tako da se u setovima nalaze pop, funk, new wave, disco, electro, rok i šlager biseri, a tu se provuku i narodna, etno, folk i dens blaga.

“Nisam muzički rasista”, drag je citat Marka MKDSL-a koji koristi svojih 25 godina iskustva u muzičkoj produkciji da tim pesmama na licu mesta nađe odgovarajući densflor puls.

Nešto će vas iznenaditi, nešto nasmejati, nešto možda i rastužiti, svakako nećete ostati ravnodušni na ritmove Kluboslavije, navodi se u saopštenju.

Marko Milošević kao izvođač priutan je po klubovima preko dvadeset godina. Radoznalost prema muzici i ljubav prema eksperimentisanju sa zvukom čine da se ističe kao DJ, ali i kao producent. Majka kaže da je lep, sam za sebe kaže da je car, tako da publici jedino preostaje da se složi sa tim i uživa u par sati kvalitetnog programa na svakom njegovom nastupu.

Karte se kupuju isključivo na ulazu.

Ulaz:

800 dinara pre ponoći
1000 dinara posle ponoći

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Tunnel (@clubtunnel_)