Najnovije vesti
Vesti Hronika
Pronađena nestala devojčica Tamara iz Temerina

PRONAĐENA NESTALA TINEJDŽERKA (15) IZ TEMERINA Majka se oglasila: "Još ne znam šta se desilo, čekam policiju da odem po nju"

Tamara L. (15), koja je u sredu nestala u Temerinu, pronađena je, potvrdila je njena porodica za "Blic".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tamara L. Foto: Privatna arhiva
Tamara L.

- Dobro je, pronađena je. Još uvek ne znam sve šta se desilo, čekam policiju da odem po nju - rekla je majka devojčice za "Blic".

Blic preporučuje

Podsetimo, Tamara je nestala u sredu uveče kada je išla da isprati druga na autobusku stanicu. Telefon joj je bio isključen i porodica danima nije mogla da stupi u kontakt sa njom.

Kako prenosi Telegraf, nestala devojčica je bila kod momka.

Majka na dan nestanka zatekla ćerku sa drugom

Kako je Tamarina majka ispričala za "Blic" devojčica je upala u loše društvo, te je sumnjala da je to jedan od razloga njenog nestanka.

- Bojim se najgoreg, imam osećaj da joj se nešto desilo. Upala je u loše društvo kada je upisala školu u Novom Sadu, pa sam je ispisala i prebacila u Temerin. Navukli su je da puši i pije, očigledno je nastavila da se druži sa njima - ispričala je ranije majka.

Tamarina majka je tog dana kada je devojčica nestala došla sa posla i zatekla ćerkinog druga Davida, kojeg je Tamara krenula da isprati na stanicu.

- Ne znam ko je taj drug, zatekla sam ga u kući, predstavio se kao David. Kada sam posle našla njegovu sliku, drugari su mi rekli da se on zove Stefan - priča majka devojčice.

Kako je ispričala, Tamara jeste odlazila i ranije, ali na par sati i telefon joj je bio uključen, te je majka mogla da je kontaktira.

Njena majka je pozvala sve Tamarine prijatelje, ali niko nije mogao da joj pomogne i svi su bili iznenađeni devojčicinim nestankom.