12
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI UZROK PORAZA REALA OD PARTIZANA VIDE U SUDIJSKOJ TROJCI: Osuli paljbu po arbitrima i smislili nadimak za Obradovića! (FOTO)

Objavljeno: 01.04.23 u 11:17

Crno-beli su bili ubedljivi protiv kraljevskog kluba!

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Reala iz Madrida u okviru 32. kola Evrolige i tako skoro pa sigurno obezbedili ulazak u Top 8.

Zablistali su izabranici Željka Obradovića uz podršku sa krcatih tribina beogradske ‘Štark Arene’ i tako slomili otpor kraljevskog kluba. Utakmica u srpskoj prestonici završena je rezultatom 104:90.

Dan kasnije oglasila se španska ‘Marka‘. Na stranama čuvenog lista u izveštaju se našao deo posvećenjem sudijskoj trojci. Španci su arbitre stavili u centar pažnje, uz tvrdnju da su oni glavni razlog Realovog poraza. Iz Marke poručuju da su krajem druge deonice, kada su Madriđani bili blizu toga da potencijalno okrenu meč u svoju korist, odlukama oštetili klub iz španske prestonice.

Greške su uvideli kod faula nad Danilom Anđušićem koji je realizovao slobodna bacanja i ‘poklonu’ za Zeka Ledeja i 2+1. Takođe iz istog medija navode da je Tavaresu bez ikakvih osnova dosuđen peti faul koji ga je poslao ranije na klupu u odnosu na ostatak aktera.

FOTO: STARSPORT

Marka je pohvalila sjajnu atmosferu u dvorani, a Željku Obradovića nadenula novi nadimak ‘don’, kao i ‘kralj Evrope’.

11
13

12 Komentara

  1. Nema nikakve sumnje da veliko treersko ime privlaci i velike igrace. Isto vazi i za veliki, trofejni klub, veliko takmicenje, sve se gleda kad hoces da pravis veliku ekipu. Zeljko Obradovic ima najmladju ekipu u EL,ima par ozbiljnih igraca, prvu postavu vrlo dobrih igraca, nema Tavaresa a nema ni „mocnog misa“ Kompazza, ali Zeljko je trener „umetnik“,mnogo radi , vidi sve najbolje i na treninzima sta treba svakom igracu i na utakmicama sta trenutno treba uraditi. To je sustina njegovog trenerskog genija. Ivanovic iz Cergarke je poznat kao trener koji „ubija treningom“, a to vodi cesto u konfliktnost u rosteru. Tvrdim da je to uzrok Zvezdinog posrnuca, a im tim nista slabiji od Partizana.
    Meni je drago da je Partizan opravdao ulaganja Drzave, to je najlepsa vest u svemu. To nije lako ,ali sa velikim trenerom je to ipak moguce. Cak je i moguce da se cuda dese,ali videcemo. Igra protiv Olija i Reala pokazuje moc Zeljkovog genija,on bi (ne daj boze,pu,pu…, sa Zvezdom bio i bolje plasiran nego sa Partizanom, jer Cerga ima bolje sutere. Bar tako mislim.

    0
    2
    Odgovori
  2. Partizan ulazi u fajnal for,a posle je i faktor ,,sreca,, veoma bitan uz normalno kvalitet.Zvezda je u tim zgruvala puno ,,zvezda,, i to ju je kostalo prolaska dalje u Evroligi.

    7
    5
    Odgovori
  3. Treba sudije da znaju ko vozi traktor a ko otvara kapiju, dok ima ovakvih sudija mi će daleko da doguramo. Tu je i Zoki Savić da tutne koji EVRIĆ da ponekad zažmure a ako neće onda će Bodiroga da ih stavi na svoje mesto.

    11
    22
    Odgovori
  4. Sa ovim strancima jedino budala nebi bio prvak,to je i uslov da bude negde trener,kupi mi 12 stranaca koje tražim pa će kroz 2 god. da bude prvak u toj državi a krož 4 prvak evrope.

    9
    25
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter