Trener Voše pred Partizan: „Iz jednog razloga prihvatamo ulogu favorita protiv crno-belih“

Batak napominje da njegov klub „cilja“ pobedu

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferneciji za medije da njegova ekipa prihvata ulogu favorita pred utakmicu sa Partizanom.

Vojvodina u subotu od 20 časova dočekuju ekipu Partizana u okviru 28. kola Superlige Srbij

– Pred nama je veliki derbi, znamo dobro ko nam dolazi u goste. Ne bi trebalo trošiti reči na Partizan koji je prezimeo u Evropi i odigrao dobre utakmice u Ligi konferencije. U našem prvenstvu u nekoliko poslednjih utakmica imao je određen pad, ali su u svakoj od njih stvarali šanse po gol protivnika, što znači da imaju individualni kvalitet u fazi napada i ne smemo da im tu ostavljamo mnogo prostora. Moramo da držimo crno-bele što dalje od gola, jer imaju jako dobre individualce u timu – izjavio je Batak.

Dodaje da njegova ekipa mora da nametne svoj tempo.

– Dobro smo se pripremali tokom ove dve nedelje, odigrali jednu prijateljsku utakmicu. Naša filozofija je da budemo tim koji će da nametne tempo, želimo da budemo ofanzivni kako bismo ugrozili rivala i oterali ga što dalje od našeg gola. Ulogu favorita možemo da prihvatimo samo iz razloga što igramo kod kuće i što imamo visoke ciljeve. Naspram sebe vidimo Parizan koji respektujemo, ali koji kao i svakog drugog protivnika hoćemo da pobedimo – zaključio je Batak

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.