0
Fudbal

Nis.28.02.2023. trener Vojvodine Radoslav Batak tokom utakmice Radnicki Nis - Vojvodina

PARTIZAN STIŽE NA KARAĐORĐE: Iz Vojvodine poručuju – „Ulogu favorita prihvatamo samo iz jednog razloga!“

Objavljeno: 31.03.23 u 16:53

I više nego jasno!

Ovog vikenda, preciznije u subotu od 20 časova, odigraće se jedan od najvećih derbija srpskog fudbala.

Vojvodina će na Karađorđu dočekati ekipu Partizana u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije!

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je trener Stare dame, Radoslav Batak.

Pred nama je veliki derbi, znamo dobro ko nam dolazi u goste. Ne bi trebalo trošiti reči na Partizan koji je prezimeo u Evropi i odigrao dobre utakmice u Ligi konferencije. U našem prvenstvu u nekoliko poslednjih utakmica imao je određen pad, ali su u svakoj od njih stvarali šanse po gol protivnika, što znači da imaju individualni kvalitet u fazi napada i ne smemo da im tu ostavljamo mnogo prostora. Moramo da držimo crno-bele što dalje od gola, jer imaju jako dobre individualce u timu. – započeo je on.

Nis.28.02.2023. Trener Radnickog Nenad Lalatovic i trener Vojvodine Radoslav Batak tokom utakmice Radnicki Nis – Vojvodina

Smatra da njegov tim ulogu favorita može da prihvati samo iz jednog razloga.

Dobro smo se pripremali tokom ove dve nedelje, odigrali jednu prijateljsku utakmicu. Naša filozofija je da budemo tim koji će da nametne tempo, želimo da budemo ofanzivni kako bismo ugrozili rivala i oterali ga što dalje od našeg gola. Ulogu favorita možemo da prihvatimo samo iz razloga što igramo kod kuće i što imamo visoke ciljeve. Naspram sebe vidimo Parizan koji respektujemo, ali koji kao i svakog drugog protivnika hoćemo da pobedimo. – zaključio je Batak.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter