Search
Close this search box.

Cecin bivši dečko ubijen, ona krila vezu sa njim?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

O životu Cece Ražnatović uglavnom se zna skoro sve. Međutim, postoje stvari koje je pevačica godinama vešto krila od javnosti.

Folk diva uglavnom je izbegavala da govori o svom ljubavnom životu, a kada su muškarci u pitanju jedini o kome je uvek rado govorila je njen suprug Željko. Iako je on bio njena najveća ljubav, svakako da nije bio prvi muškarac u njenom životu.

Naime, kako se početkom devedesetih godina pisalo, Ceca je bila u vezi sa Dejanom Marjanovićem Šabanom, dečkom s one strane zakona. Nekrunisani kralj Zvezdare, kako su ga tada zvali i pevačica upoznali su se preko Mire Škorić, koja je bila njegova prijateljica.

Bivši dečko Cece Ražnatović u to vreme bio je jedan od najpoželjnijih Beograđana, sin čuvenog arhitekte čije je remek delo kupola na Hramu Svetog Save u Beogradu.

Međutim, on je ipak izabrao da živi s one strane zakona, što pevačica, kako je jednom prilikom izjavila, uopšte nije znala.

Ceca i dečko Instagram puls_asfalta printscreen

„S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila,“ ispričala je Ceca jednom prilikom.

Bivši dečko Cece Ražnatović ubijen je u dvadeset i sedmoj godini.

POSLEDNJE VESTI