Šta je bilo sa svedočenjima dece Gvinet Paltrou? Advokati umesto njih ustali, pa pred zakonom čitali iskaze - evo zašto!

30.03.2023

07:45

0

Na ovaj način, porota je saslušala njihovu stranu priče

Šta je bilo sa svedočenjima dece Gvinet Paltrou? Advokati umesto njih ustali, pa pred zakonom čitali iskaze - evo zašto!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Umesto dece Gvinet Paltrou, ćerke Epl i sina Mozesa, advokati su čitali njihove iskaze na sudu gde se glumica „bori" s penzionisanim očnim lekarom Terijem Sandersonom. Dok on tvrdi da je ona na njega naletela tokom skijanja u Juti 2016. godine, ona naglašava kako se dogodilo upravo suprotno.

Naslednici, iako su bili voljni i spremni na svedočenje, zbog problema s rasporedom ipak su prepustili ovu „obavezu" pravnim predstavnicima, naglasio je Stiven Ovens koji zastupa Gvinet, a onda su oni iskaze u pisanoj formi od reči do reči iščitali poroti.

- Kada sam prolazio skijama, čuo sam da moja majka viče na nekoga - počeo je bio Mozes, koji tada nije imao ni punih 10 godina, prenosi „People" i koji konkretnu nezgodu nije video svojim očima; svakako, prepričao je kako pamti dramatičan dan.

Nešto ranije, inače, Gvinet je istakla pod zakletvom da je „mislila da je sin bio iza, a ćerka malo ispred nje na stazi za skijanje".

- Baš je vikala, bilo je i psovki. Čuo sam i da je kazala: „Prešao si preko mene" - piše dalje u Mozesovom iskazu, dok se glumica izvinila zbog svoje rekacije, pravdajući se kako je bila izuzetno uznemirena zbog svega, u najmanju ruku.

Momak je zatim porekao da je dozivao majku. Navodne uzvike, inače, suprotna strana je iskoristila kako bi opravdala njenu rasejanost na stazi i dekoncentrisanost, a onda i udaranje u Sandersona.

Gvinet Paltrou, Profimedia
 

Ubrzo, iskaz mezimice Epl došao je na red.

Ona je takođe naglasila kako nije videla nikakvu dramu, ali je čula da „neka žena vrišti iza nje".

- Bila sam mnogo ispred pa se nisam baš okretala... A onda mi je majka prepričala sve (tokom ručka). Dok je razgovarala sa nama, još je bila u šoku. „Neki kreten je naleteo na mene. Bukvalno..." Sećam se da je kazala i kako su oboje pali onda. Posle je donela odluku da više ne skija, tog dana. To se nikad ne dešava, obično je ne viđamo tako potresenu - navodila je devojka.

Podsetimo, Gvinet je Epl i Mozesa dobila u braku sa Krisom Martinom, iz sastava „Koldplej" koji je i osnovao. Na skijanje ih je, međutim, povela zajedno s novim izabranikom i njegovim naslednicima istih godina, ne bi li videli kako bi im porodica funkcionisala kao jedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike