TOTALNI HAOS Penzioneri u Borči tukli se zbog ćevapa koji su na akciji!

14:51

29.03.2023

Podeli vest:

Pritnscreen

BEOGRAD – U supermarketu poznatog lanca koji posluje u Srbiji već godinama, danas je u Borči došlo do totalnog haosa i nezapamćene tuče starijih kupaca.

Guranje, laktanje i opšta makljaža izbili su zbog niže cene junećih i svinjskih ćevapa?! Snimak tuče penzionera pojavio se i na društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedna starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da ih uzmu.

Okupio se veliki broj starijih građana zbog akcije zbog koje je nastao totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak gornjim delom tela „ušla“ u frižider kako bi odbranila svoje pakete koje je namerila da uzme.

Akcija za ćevape od svinjskog i junećeg mesa završava se danas, a cena po kilogramu iznosi 319,99 dinara. Akcija je počela u četvrtak 23. marta, a završava se danas pa je zbog toga došlo do gužve i tuče.

(Pančevac)

SKANDAL NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Tuča taksista zbog mušterija! Neregularni vozač S. S. pretukao regularnog Z. Z! Brzom reakcijom uhapšen!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.