Kažu da je Zvezdin trener već bivši! Evo šta kaže Milojević na priču o svojoj "smeni"!

29.03.2023

14:31

0

Autor: 24sedam

Inicijalna vest stigla je iz Izraela i navodno će raditi do juna

Kažu da je Zvezdin trener već bivši! Evo šta kaže Milojević na priču o svojoj "smeni"!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Promena na klupi Crvene zvezde je moguća na kraju sezone. Izraelski mediji su objavili vest da će Barak Bahar naslediti Miloša Milojevića. Iz Ljutice Bogdana smo dobili komentar, mada su u izjavi bili "zakopčani".

Nešto rečitiji je bio Milojević.

- Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba - rekao je Milojević za Informer i dodao da trenutno razmišlja o utakmici Superlige,

- Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran - zaključio je šef struke crveno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike