Hajdučica nastavlja da dominira, pobeda Margite, Sloga Plandište i dalje posrće

PLANDIŠTE – Fudbalski timovi sa teritorije Opštine Plandište odigrali su vrlo zanimljive mečeve proteklog vikenda.
U okviru 19. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta na domaćem terenu dočekala je vrlo neugodnu ekipu Spartak 1911 iz Debeljače. Nakon lošeg starta prolećnog dela šampionata, ljubitelji fudbala iz Plandišta očekivali su pobedu domaćina i naznaku izlazka iz krize. Međutim to se ni ovog puta nije desilo. Loša forma se nastavlja. Prvo poluvreme apsolutno je pripalo gostujućim igračima Spartaka koji su poveli sa rezultatom 0:1, čak su imali i dve izgledne prilike za gol, ali je rezultat ostao nepromenjen. U drugom poluvremenu ekipa Sloge je zaigrala malo organizovanije, na teren ulazi najbolji igrač ekipe Lazarević i standardni prvotimci Koruga i Nedimović, koji su uspeli da okrenu tok utakmice u svoju korist, ali na kraju se ispostavilo da su ove izmene došle prekasno. Majstorijom Lazarevića ekipa Sloge dolazi do 1:1, šanse su se ređale, ali bez promene rezultata. Još jedan neuspeh na domaćem terenu, loša hemija u svlačionici i izgubljena liderska pozicija su epilog utakmice ovog vikenda. Svim ljubiteljima fudbala iz Plandišta je jasno da neki koraci moraju da se preduzmu kako bi se tim vratio kvalitetu koji ga je krasio u jesenjem delu šampionata.
Ekipa Hajdučice odigrala je još jednu odličnu utakmicu na domaćem terenu kada im je u goste došla ekipa Unirea iz Uzdina. Timski duh, disciplina, sportsko poštovanje među saigračima još jednom su pokazali pravu sliku tima iz Hajdučice.  Odlično je ekipa iz Hajdučice otvorila utakmicu, postigli su gol zahvaljujući odličnom Gužvici koji je nakon centaršuta sproveo loptu glavom u mrežu za 1:0. Međutim ekipa iz Uzdina se nakon dva evro gola za samo desetak minuta vratila u igru i povela sa 1:2, što je i bio rezultat sa kojim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu trener Mršić uvodi dva standardna prvotimca Spasovskog i Malijara i od starta se pokazalo kao pun pogodak. Ekipa Hajdučice je preko Malijara i Pejčića preokrenula rezultat na 3:2, dok je konačnih 4:2 postavio Gužvica još jednim pogotkom glavom. Rapsodija tima iz Hajdučice se nastavlja. Odlične partije u prolećnom delu šampionata dovele su ih na deobu trećeg mesta, što je najbolji plasman u od kada igraju popularnu A ligu. Imaju čemu da se nadaju i vrlo lako mogu da pomrse konce ekipama Sloge i BAK-a u borbi za lidersku poziciju.
U okviru 15. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekala je ekipu Partizan iz Kajtasova. Vrlo zanimljiva utakmica viđena je u Margiti u kojoj je ekipa Partizana pružila dostojan otpor u prvom poluvremenu, ali nedostatak fizičke spreme i duže klupe učinio je svoje u nastavku meča. Utakmica je završena rezultatom 6:1 i sve to zahvaljujući vrlo raspoloženom Mihajlovu koji je postigao tri pogotka, dok su strelci još bili i Selaković, I.Dimitrijević i Radaković. Vrlo oslabljena ekipa iz Kajtasova se nalazi na začelju tabele, ali i pored toga su odigrali dobru i korektnu utakmicu. Za igrača meča proglašen je Mihajlov R. koji je po prvi put upisao het trik na jednoj utakmici.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.