Alina Juhart raspametila Sašu Popovića: Transrodna pevačica ga zavodljivim nastupom naterala da se „prospe" preko stola! (FOTO/VIDEO)

26.03.2023

21:40

0

Nastup iz „Zvezda Granda" brzo je postao i hit na internetu

Alina Juhart raspametila Sašu Popovića: Transrodna pevačica ga zavodljivim nastupom naterala da se „prospe" preko stola! (FOTO/VIDEO)
Alina Juhart i Saša Popović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Alina Juhart iz tima Cece Ražnatović napravila je šou na sceni „Zvezda Granda" najpre odabirom pesme, a onda i svojom izvedbom iste.

Sa dobro poznatom „Bog i batina", koju je malo ko očekivao da čuje u ovom takmičenju, razmrdala je kako tamošnju, tako i publiku kraj malih ekrana.

Najviše, međutim, Sašu Popovića koji je kao i poznati šoumen i te kako odgovorio na njen zavodljivi ples.

Dok se ona polako kretala ka njemu, Saša je ustao sa stolice i legao na sto ne bi li joj, fore radi, bio bliže. Odglumili su sve kao da ga je omađijala, što je kod publike odmah „prošlo". Dvojac se već našao i na društvenim mrežama i ova „prerada" im se dobro kotira.

- Saša (Popović) traži performans od nje. Hoće spektakl. Senidah mi ne ide uz tebe, ona ima promukli glas, nemate istu boju glasa... - savetovala je bila Ceca svoju kandidatkinju, viđeno je u okviru „Ceca show-a" i očito nije pogrešila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike