Razvod je učinio svoje: Danica Ristovski bije bitku protiv ove opake bolesti, ništa nije ostalo od onakve žene

od strane | mar 26, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Zdravlje Danice Ristovski ozbiljno narušeno

Kada su prethodne godine Danica i Lazar Ristovski objavili da su na brak dug 42 godine stavili tačku, čitava javnost ostala je šokirana. Važili su za veoma skladan glumački par, ali shvatili su da je najbolje da svako nastavi svojim putem pošto se ljubav istrošila.

Pročitajte: Supruzi Lazara Ristovskog svanulo otkad se razvela od njega – Tek sad je sve otkrila

Rajko Ristić

Rastali su se u prijateljskim odnosima, a mnogi njihovi obožavaoci komentarišu kako je glumici nakon razvoda svanulo, te da nikad lepše nije izgledala dok se za Lazara to baš ne bi moglo reći. I dok mnogi hvale Daničin izgled, postoje i oni koji se pitaju da li je sve u redu sa njom jer se čini kao da je veoma smršala.

Pročitajte: Ponovo zajedno – Lazar i Danica Ristovski zaboravili na razvod, sin Petar otkrio sve detalje

Ata images

Da je zdravlje Danice Ristovski bilo narušeno moglo se samo pretpostaviti. Kažu da je razvod mala smrt pa se tako njena promena fizičkog izgleda pripisivala ljubavnoj depresiji i stresnom periodu koji je ostavila za sobom. Međutim, istina je poprilično drugačija.

Pročitajte: Nakon razvoda se preporodila i ponovo zaljubila – Danica Ristovski blista u njegovom zagrljaju FOTO

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Naime, nakon razlaza od Lazara Danica se posvetila poslu, sinovima, unucima, tako da u njenom srcu nije bilo mesta za tugu. Njena pluća, s druge strane, izuzetno su stradala, a zatim i gastrointerološki sistem zbog kog je morala ozbiljno da promeni navike.

Pročitajte: Danica ovo neće izdržati – Lazar Ristovski se topi dok ga dodiruje mnogo mlađa partnerka VIDEO

Foto: Ata images

– Ja sam dva puta preležala koronu i kao jedna od posledica korone mi je ostala helikobakterija. Ja sam bila veoma disciplinovana pa sam i posle izlečenja nastavila sa istim režimom ishrane. Kod mene je bakterija brzo prošla, a tokom procesa lečenja shvatila sam da mi takva ishrana prija pa je i dalje konzumiram. – rekla je Danica za Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs