Vrščani dočekuju Građevinare: Sa navijačima protiv svih!

VRŠAC – Fudbaleri OFK Vršca u ponedeljak od 16 časova na Gradskom stadionu dočekuju beogradski Rad u okviru 26. kola Mocartbet Prve lige Srbije.

Biće to prilika da izabranici trenera Nenada Mijailovića nastave uspešan rezultatski niz u mečevima na domaćem terenu, ali i da ljubitelji fudbala vide još sportski spektakl.

Šef stručnog štaba OFK Vršca na konferenciji za medije rekao je da bez obzira na plasman na tabeli njegove igrače očekuje ozbiljan rival.

„Rad je promenio ekipu u odnosu na jesenji deo sezone, igrački je daleko jači, ali bez obzira na to u našoj ligi utakmice se uglavnom odlučuju na jednu loptu, na jednu šansu, na raspoloženje pojedinca. Moramo biti pametni i dati sve od sebe ukoliko želimo da dobijemo meč“, kaže Mijailović.

U taboru OFK Vršca situacija sa igračkim kadrom daleko je povoljnija nego što je to bio slučaj prethodne nedelje.

„Sa suspenzijama zbog kartona više nemamo problema. I Mršulja oseća mnogo bolje posle povrede ramena i konkurisaće za mesto u timu. Svi ostali su spremni, tim koji bude istrčao protiv Rada biće najbolji koji OFK Vršac ima u tom trenutku“, kaže Mijailović.

Na kraju je trener OFK Vršca pozvao Vrščane da pruže podršku svom timu u važnoj utakmici.

„Molim sve one koji vole OFK Vršac i žele ga u plej – ofu da dođu na stadion i daju nam podršku jer je sa navijačima mnogo lakše. Potreban nam je svaki navijač, svaki gledalac, svako dete koje dođe na utakmicu iz naše fudbalske škole, uveravam sve da će igrači dati sve od sebe za klub i truditi se maksimalno da zabeleže pobedu“, istakao je Mijailović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.