0
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI PRED MEČ SA CRNOM GOROM: ’Pomislio sam da se nije Dejo vratio!’

Objavljeno: 26.03.23 u 18:10

Srbija stigla u Crnu Goru.

Reprezentacija Srbije odigraće svoju drugu utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvno 2024. godine protiv Crne Gore u ponedeljak uveče u Podgorici. Oni su prošlom kolu savladali Litvaniju u Beogradu rezultatom 2:0.

Selektor ‘OrlovaDragan Stojković pričao je za medije u Crnoj Gori i rekao da ima mnogo prijatelja, poznatih ljudi, da je lepo vreme i da ugođaj predivan.

– Sada sam ovde prvi put ovoj ulozi i osećam se lepo, ali to ništa ne menja. Imam mnogo prijatelja, poznatih ljudi, lepo je vreme, tako da je ugođaj predivan. Čuo sam se sa Dejom, pre nekoliko dana… Čuli smo se i danas, ali ništa posebno. Pričali smo o svemu, fudbalu i drugim stvarima, da je stara „Crna Gora“ promenila ime u Hilton, da se meni više sviđa prvo ime sa čim se i on složio. – započeo je on.

Dotakao se i Savićevića i rekao da se uplašio kada ga je video.

– Jedino sam se uplašio kad sam video Savićevića u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda? Sreća, to je mlađi Savićević. – dodao je selektor Srbije.

Na kraju je rekao da očekuje pun stadion i dobru atmosferu i da veruje u svoje momke.

– Međunama ne postoje tajne. Vrlo dobro znamo čime oni raspolažu, pratili smo naravno duel sa Bugarskom, gde je Crna Gora došla do važne pobede. Očekujem sutra dobru atmosferu i pun stadion. Verujem u moje momke! Verujem da mogu da iznesu ovaj meč i očekujem sve najbolje. – zaključio je Piksi.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter