Emili Ratajkovski i Hari Stajls uhvaćeni u Tokiju kako se strasno ljube! Manekenka opasno začinila pevačevu turneju (VIDEO)

26.03.2023

18:05

0

Mnogi se pitaju jesu li u vezi ili je on bio „samo još jedan šmeker s njene liste želja"

Emili Ratajkovski i Hari Stajls uhvaćeni u Tokiju kako se strasno ljube! Manekenka opasno začinila pevačevu turneju (VIDEO)
Emili Ratajkovski, Hari Stajls - Copyright AP/Evan Agostini

Manekenka Emili Ratajkovski i pevač Hari Stajls „upecani" su u Tokiju usred razmenjivanja nežnosti. Kada su mislili da ih niko ne gleda, počeli su strasno da se ljube nasred ulice, oslanjajući se na sivi kombi.

Sve se odvilo tokom jednog tamošnjeg ludog izlaska, napominju strani mediji, u noći pauze između Stajlsovih koncerata u okviru „Love on Tour" turneje. „Daily mail" pokrenuo je lavinu komentara onlajn priloživši i dokaz da se to zaista i desilo, mahom pitanja - jesu li zajedno ili je on samo „još jedan s liste njenih želja".

Podsetimo, oko Emili se nedavno podigla prašina pošto su isplivale njene golišave fotografije s Erikom Andreom. Prethodno, bila je u kraćoj šemi s Pitom Dejvidsonom.

Hari je novinske stupce ispunjavao detaljima veze, a onda i raskida s Olivijom Vajld.

Posle toga, „nameštali" su mu isto jednu stariju glumicu - ni manje, ni više nego Dženifer Aniston. Otkako mu se ona javila posle koncerta tokom kog su mu „pukle" pantalone na njene oči, navodno su ostali u gotovo svakodnevnom kontaktu i pojedinci su očekivali da muzička zvezda započne romansu s jednom od nekadašnjih „Prijateljica" (serija „Friends").

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike