„Mislim da je ovo bio uzročnik, sreća pa sam decu rodila ranije..." Goca Lazarević otvorila dušu: Ušla sam u menopauzu s 32 godine!

26.03.2023

17:25

0

Pevačica objašnjava šta joj je najteže padalo, te kako se bojala da joj terapija „ne dotakne" glas

„Mislim da je ovo bio uzročnik, sreća pa sam decu rodila ranije..." Goca Lazarević otvorila dušu: Ušla sam u menopauzu s 32 godine!
Goca Lazarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Lazarević se tokom gostovanja u jednoj emisiji dotakla teme menopauze, pa otkrila kako se ona s ovim stanjem suočila s tek 32, iako ono uglavnom nastupa kod žena starijih od 50 godina. Pevačica sumnja da je uzročnik bio stres, a posebno se bojala da joj terapija koja joj je bila preporučena u tom periodu ne promeni glas.

- Sa 32 godine sam ušla u menopauzu. Srećom sam rodila decu pre toga. Mislim da je uzročnik toga stres. Ono što je neprijatno u tom dobu je to iznenadno, neprekidno znojenje. Adrenalin jako radi. To je vrlo neprijatno pred publikom, kamerama, ali živ se čovek na sve navikne - istakla je u „RTS Ordinaciji", pa nastavila:

- Tek kada sam imala 40 godina su mi skrenuli pažnju na to. Veštački su mi tada izazivali ciklus sve do 50 godine života, hormonskom terapijom. Plašila sam se da mi se ne promeni glas, to mi je bio neki osnovni problem i briga - priznaje Goca.

- Živela sam u velikom stresu, mislila sam samo kako da prevaziđem taj problem - dodala je pevačica, koja je tokom hormonske terapije koju je primala, primetila da su joj se pojavili problemi sa kostima.

- Jedino što sam primetila je da nemam valunge. Plašila sam se, jer sam sklona kostoboljama, lomila sam mnogo puta kosti nakon te 32 godine - naglasila je u pomenutoj emisiji.

Goca Lazarević, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike