Disko lokne su najmodernija frizura iz sedamdesetih za proslave

by | mart 26, 2023
Disko lokne

Ako želite da zadivite sve oko sebe i da razdrmate svoju frizuru, disko lokne su definitivno odličan izbor za sve proslave ovog proleća.

Ono što je sigurno, ne samo da su devedesete opet u modi, nego se i sedamdesete ponovo vraćaju! A na vrhu zadatka je – ko drugi, nego Bella Hadid.

Disko lokne su najmodernija frizura iz sedamdesetih za proslave

Ako postoji jedna osoba koja će isprobati bilo koju frizuru, to je Bella Hadid. Samo u poslednjih nekoliko meseci, Bella je iz prepoznatljive brinete prešla u plavuše, isprobala je pramenove, pa se čak odlučila za Beetlejuice mikro šiške. Kosa raste, pa zašto se ne zabaviti? Prošlog vikenda, Hadid je ponovo promenila frizuru i izašla sa svojim drugaricama sa modernim disko loknama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Hadid je 18. marta bila domaćin svečanog otvaranja Stanton Social Prime-a u Caesars palati. Objavila je seriju TikTok video snimaka na kojima je pokazala kako se provela u Las Vegasu. Na događaju je nosila Amy Shehab haljinu sa kaišem, izrezom i lepršavim rukavima i crne sandale sa kaiševima. Vegas je prilično poznat po tome što je mesto gde svi poroci napreduju, ali Hadid je podelila da je tokom ovog putovanja proslavila svoj peti mesec bez alkohola.

@babybella777♬ PRETTY BOY FLOW – STURDYYOUNGIN

Iz njegog tradicionalnog stila devedesetih vratila je sedamdesete ponovo u modu. Njen frizer, Tiago Goya, povezao je čitav vajb sedamdesetih zajedno sa disko loknama.

Nazovite to Daisy Jones & the Six efektom, ali u poslednje vreme viđamo sve više modni stil inspirisan Kalifornijom iz sedamdesetih. Uski modeli, minimalna šminka ali naglašene oči i prirodan izgled kose.

@babybella7775 months alcohol free

♬ Unlock it x better off alone – roxi audios

S obzirom na to da je Bella Hadid skoro uvek na čelu najnovijih trendova, kladimo se da će se sve više poznatih ličnosti ovog proleća odlučiti za kovrdžavu kosu.

Šminkerka Carly Fisher upotpunila je disko lokne suptilnim smoky eye-om sa svetlucavom tamnobraon senkom u njenom pregigu, oštrim ajlajnerom i crnom olovkom za oči u vodenoj liniji. Njene obraze je naglasila rumenilom u koralnoj nijansi, a providni sjajn na usnama učinile su ceo izgled vrlo modernim.

Miljana MomirovićEthan Miller/Staff/GettyImagesPlus