Anastasija Ražnatović se oglasila pošto je Gudelj završio u bolnici: Pružila mu podršku (FOTO)

26.03.2023

15:07

0

Dok se Dragi oporavlja, poruke podrške stižu sa svih strana

Anastasija Ražnatović se oglasila pošto je Gudelj završio u bolnici: Pružila mu podršku (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Fudbaler Dragiša Gudelj, brat Nemanje Gudelja kolabirao je juče na terenu tokom utakmice, a potom i završio u bolnici. Tim povodom se oglasio reprezentativac Crbije, Nemanja Gudelj, objavivši bratovljevu fotografiju i tako otkrio kako se oseća. 

Istu objavu je podelila i Anastasija Ražnatović, Nemanjina devojka, koja brine zbog zdravlja budućeg devera. 

Instagram printscreen
Anastasija pružila podršku deveru

- Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi - napisao je Gudelj i dodao: 

 

 

- Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji, jer kažu da nikad ne odustaje! Hala vam - napisao je Nemanja, a ovu objavu su podelili i Dragi, ali i Anastasija Ražnatović, koja je stavila emotikone srca, ruku koje se mole. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike