0
Fudbal

FOTO: Facebook/Fudbalski savez Crne Gore - Football Association of Montenegro

SELEKTOR CRNE GORE PORUČUJE: „U dobrom smo momentu, želimo pobedu!“

Objavljeno: 26.03.23 u 14:30

Ipak, poštuje sutrašnjeg rivala!

Fudbaleri Crne Gore i Srbije sutra će od 20 časova i 45 minuta odigrati meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Meč se igra na Gradskom stadionu u glavnom gradu Crne Gore. Pred ovaj meč govorio je selektor komšija, Miodrag Radulović.

U dobrom smo momentu nakon Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer smo se dosta potrošili Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahteve. – ističe on.

Ove dve reprezentacije dobro se poznaju međusobno.

Poznajemo dobro protivnika, veoma cenimo njegov kako individualni, tako i timski kvalitet. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način. – rekao je Radulović.

Većina nosilaca igre Crne Gore je tu.

Znamo šta treba da uradimo. Jovetić je u dobrom raspoloženju i dobroj formi. On i Savić, Marušić, Vešović, Šćekić – sve tu to naši lideri. Vraća se i Tomašević nakon suspenzije, a nadam se da će i Jovović biti spreman. – kazao je selektor Crne Gore.

FOTO: Facebook/Fudbalski savez Crne Gore – Football Association of Montenegro

Jedini koji nedostaje je Marko Janković.

Tu nam nedostaje Marko Janković, koji je do sada donosio balans, ali sam siguran da imamo rešenja. Zadovoljan sam kako smo taktički stajali u Bugarskoj, iako je bilo i loših stvari. Ipak, više je bilo onih dobrih. – smatra strateg Crnogoraca.

Upitan o tome šta misli da li će Srbija istrčati sa jednim ili sa dva napadača, odgovara.

Većinu utakmica su igrali sa jednim napadačem, ali spremićemo se za svaku opciju. – jasan je Radulović.

Da li bi Crna Gora bila zadovoljna i bodom?

Videćemo nakon utakmice. Sigurno da želimo da pobedimo i tako ćemo igrati. Ipak, nećemo se zaletati, nema potrebe za tim. – zaključio je Radulović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter