2
Evroliga

Dante Exum (R) and Kostas Papanikolau during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EGZUMOV OTAC BIO NA PARTIZANOVOJ UTAKMICI: „Znam da se radovao i da nas je bodrio!“

Objavljeno: 25.03.23 u 10:12

Ponovo je bio oduševljen atmosferom.

Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig trijumfom nad liderom Evrolige Olimpijakosom i to rezultatom 90:75. Sjajna atmosfera, timska igra zasigurno su obeležili ovu utakmicu, ali pored svega izdvojilo se jedno zakucavanje Dantea Egzuma.

On je početkom četvrte četvrtine obišao svog čuvara, dok ga je u reketu bezuspešno čekao Bolomboj, jer je Egzum zakucao kao da on nije bio tu.

Hahaha, samo sam išao na zakucavanje jako, igrao sam protiv njega ranije i znao sam da će ići da blokira. Imao sam i jedno polaganje preko njega, jer je oklevao. Samo sam napao – rekao je Egzum.

Bila je ovo posebna utakmica za australijskog reprezentativca, jer ju je sa tribina posmatrao njegov otac.

Da, ovo je bila njegova prva utakmica Partizana, znam da se radovao, da nas je bodrio. Ovo mu je bilo prvo iskustvo, definitivno najbolje, biće tu i protiv Barse i Madrida.

Zaključio je Egzum da su crno-beli sve vreme verovali, kao i da su sada naučili kako da zavore utakmice.

– Da, znate, verovali smo u sebe kao tim, gubili smo ranije neke utakmice koje je trebalo da dobijemo, ali smo naučili kako da zatvorimo utakmice, da iskoristimo naše prednosti. Na primer, kada igramo kod kuće moramo se potruditi da pobedimo.

BONUS VIDEO:

4
0

2 Komentara

  1. Ovaj momak, nass Dante, je senzacionalan! Veliki igrac kakvog zasluzuje grobarska publika. Jedinstven momak, zaista. Danas je KKP bio najbolji u Evropi, prenoslo ga je 17 televizija sirom Evrope i imali su sta da vide.
    Partizan bi zarad perspektive , govorim o narednih par godina trebao da produzi ugovore sa svim strancima i da dovede jos jednog igraca velikog potencijala. Licno bih voleo da nam se pridruzi Milutinov, ali…!
    Momci da se dobro odmore i da zgazimo Barcu, a onda je nebo granica. Imam neodoljivi osecaj da smo kadri tuci sve velikane redom i zauzeti cetvrtu-petu poziciju! U pravu je Lesor da mozemo lupati sve zivo!
    A Danteovom ocu :da bude ponosan na sina,i neka zna da u Beogradu ima status Boga! Nass Dante!
    Napred Partizan nass!!

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter