1
Fudbal

Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PIKSI POSLE MEČA GOVORIO I O NOVAJLIJAMA: Prisetio se svog debija, pa ga uporedio sa Samardžićevim! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.23 u 09:53

Bitan trijumf za Orlove.

Fudbalska reprezentacija Srbije je ostvarila važnu pobedu na startu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope koje se 2024. godine održava u Nemačkoj. Selektor Dragan Stojković obratio se medijima posle meča, a istakao da bi on kao trener uvek voleo da bude ovako.

Kao trener voleo bih da uvek bude ovako. Da pobedimo 2:0 i ne primimo gol. Svakog trenera raduje kada ne primite gol, a pobedite. Zadovoljan sam uspešnim startom u ovim kvalifikacijama, ostvarili smo ono što smo želeli – rekao je selektor Srbije.

Bilo je novih igrača u našoj selekciji, Eraković, Joveljić, Samardžić, a Stojković navodi da su svi zaslužili da se nađu na terenu.

– Oni su zaslužili da se nađu na terenu i daju doprinos ovoj pobedi. Imamo sveže krvi, oni su u godinama kada ih očekuje lepa fudbalska budućnost. Drago mi je da mogu da računam na sve njih. Pohvale za igru i ponašanje, ozbiljno shvatanje obaveza – počeo je Stojković a potom se osvrnuo na debi Lazara Samardžića:

– Prva utakmica i debi nije baš uvek prijatan. Sećam se i mog debija… Mislim da je bio dovoljno skoncentrisan da ne upadne u neki strah. Sve je ovo za njega novo i sve će u budućnosti za njega biti lakše. Vrlo inteligentna igra, inteligentni pasovi, čestitam mu na debiju i verujem da će još mnogo, mnogo utakmica odigrati za Srbiju. Na kraju želim da se zahvalim na podršci, bilo je mnogo navijača, bilo je ovo lepo veče za fudbalsku Srbiju – zaključio je selektor Dragan Stojković.

0
0

1 Komentara

  1. Gde su ti bekovi, crni Pixy? Ovo je uzas od igre, imali smo srece da nismo iz kontri kaznjeni. Litvanija je igrala lepse i imala je vise sansi od nas. Mi jesmo zasluzeno dobili,odlican rezultat, ali da je jaca ekipa bila umesto Litvanije, mi bi sa ovakvom igrom i postav(k)om imali puno problema. Pobogu, Gudelj na centarhalfu!? Ludost,to samo usijana glava moze uraditi.
    Pixy, dodji sebi, nadam se da si dobro?!!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter