Đorđe Đoković zaplakao, pa se kroz suze zahvalio Saški što mu je podarila sina: Prisustvovao sam porođaju (VIDEO)

25.03.2023

09:33

0

Tokom slavlja Đorđe je održao emotivni govor

Đorđe Đoković zaplakao, pa se kroz suze zahvalio Saški što mu je podarila sina: Prisustvovao sam porođaju (VIDEO)
Dijana i Đorđe Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška i Đorđe Đoković pre nekoliko dana su postali ponosni roditelji dečaka Aleksandra, a srpski as Novak Đoković je postao stric. 

Porodica Đoković nije krila sreću zbog dolaska novog člana porodice, te su organizovali slavlje u krugu porodice i najbližih prijatelja, a kratkim govorom tata Đorđe je rasplakao Sašku koja je još u porodilištu.

Naime, Đorđe je u emotivnom govoru zahvalio svim prijateljima koji dele njegovu sreću, a potom se i zaplakao i zahvalio supruzi koja mu je podarila naslednika. 

 

- Hvala svima što ste došli i da pošaljemo jedan veliki pozdrav i zahvalnost Saški. Prisustvovao sam porođaju. Stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan tu i kada možete da uzmete dete iste sekunde - rekao je Đorđe, ali su ga emocije savladale i zaplakao je od sreće.

- Nakon svega što sam video, najponosniji sam što sam imao priliku da budem sa njom u tom trenutku. Mi muškarci treba da budemo ponosni i zahvalini ženama šta sve čine za nas - dodao je Đorđe, dok su svi oko njega aplaudirali. 

Đorđeve reči su rasplakale i novopečenu mamu, koja je uz ovaj video napisala. 

 

 

- Svaki put kad gledam ovaj video, rasplačem se. Koliko sam srećna što imam ovakvu osobu pored sebe - napisala je Saška u opisu snimka. 

Podsetimo, za dobru atmosferu je bila zadužena pevačica Aleksandra Prijović, a u jednom trenutku mikrofona se latila i trudna pevačica Marija Mikić. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike