Najnovije vesti
Slobodno vreme
Program "Blic televizije" za subotu 25.03.

Pogledajte u subotu na "Blic televiziji" sjajnog Milana Marića u ulozi ruskog pisca koji ne može da se pomiri sa vremenom u kojem živi, a očekuje vas i maraton filmova Vima Vendersa

Sloboda, ljubav, (ne)mogućnosti, neispunjene želje, unutrašnja borba.... Pogledajte priču o životu sedamdesetih godina u velikom sovjetskog gradu, istinitu priču o talentovanim filmskim umetnicima, piscima i pesnicima i njihovim teškim sudbinama. Milan Marić, kao Sergej Dovlatov, u prvoj internacionalnoj ulozi večeras samo na "Blic televiziji" od 20.15. Pre podne na MTS kanalu 115 provedite uz maestralnog Luja de Finesa i njegove "Žandare iz Sen Tropea", a sitne sate dočekajte uz filmove Vima Vendersa.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Dovlatov TV film Foto: Promo
Dovlatov TV film

Subota na "Blic televiziji":

Pročitajte još

"Žandar iz Sen Tropea"

Žandar iz Sen Tropea TV film
Foto: Promo
Žandar iz Sen Tropea TV film

Ambiciozni policajac Krišo dobija prekomandu u Sen Trope. Energičan i svadljiv, ne može da prihvati miran život na francuskoj rivijeri i dolazi u sukob sa lokalcima, ali i turistima koji traže dobar provod. Probleme Krišou pravi i ćerka tinejdžerka Nikol, koja pokušava da impresionira svoje bogate prijatelje govoreći im da je njen otac milioner i da poseduje jahtu u luci. Problemi iskrsnu kada Krišo sazna da je jahta središte kriminala i da pravi vlasnici nisu ono za šta se izdaju...

Režija: Žan Žiro

Uloge: Luj de Fines, Ženevjev Grad, Mišel Galabri

Film "Žandar iz Sen Tropea" na programu "Blic televizije" je u 10:30!

Pročitajte još

Postani novi MTS korisnik

Pored Blic televizije, koja od samog početka emitovanja obara rekorde gledanosti, čekaju te i najgledaniji kanali u Srbiji, Arena Sport kanali, SUPERSTAR TV. U mts BOX paketu čeka te iris TV – digitalna TV platforma Telekoma Srbija, sa preko 250 TV kanala uz mogućnost gledanja na čak do 5 TV uređaja istovremeno.

Popuni formu i gledaj paket po svom izboru narednih 12 MESECI za 1 DINAR mesečno!

"Dovlatov"

Dovlatov TV film
Foto: Promo
Dovlatov TV film

Ruski Jevrejin Sergej Dovlatov je mladi pisac čije rukopise zvanične vlasti odbijaju, dok su drugi pisci bili primorani da odu u izgnanstvo zbog svojih stavova. Sergej želi da ostane u zemlji, u Lenjingradu, sa svojom porodicom i piše o stvarnosti koju vidi, uprkos činjenici da njegovi tekstovi neće biti objavljeni pod režimom Brežnjeva. On se bori da sačuva svoj talenat i dostojanstvo dok gleda kako moćna državna mašinerija mrvi njegove prijatelje umetnike.

Režija: Aleksej German Mlađi

Uloge: Milan Marić, Danila Kozlovski, Artur Beščasni

Film "Dovlatov" čeka vas na MTS kanalu 115 večeras u 20:15!

"Pariz Teksas"

Pariz Teksas TV film
Foto: Promo
Pariz Teksas TV film

Trevisu, potpuno slomljenom posle neuspelog braka, jednog dana se gubi svaki trag. Četiri godine kasnije, on se pojavljuje u južnom delu Teksas, potpuno smeten i bez reči. Polako, vraćaju mu se pamćenje i moć govora, a Trevisovo prisustvo uznemiruje brata Volta i njegovu porodicu, čiji je član postao i Trevisov sedmogodišnji sin Hanter. Nakon što se polako ponovo povezao sa Hanterom, Trevis pokušava da ponovo okupi svoju porodicu putujući u Hjuston u potrazi za svojom otuđenom ženom.

Režija: Vim Venders

Uloge: Hari Din Stenton, Nastasija Kinski, Din Stokvel

Flmu "Pariz Teksas" večeras u 22:25!

"Klub Buena Vista"

Klub Buena Vista TV film
Foto: Promo
Klub Buena Vista TV film

Vremešne kubanske muzičare, čiji su talenti bili praktično zaboravljeni nakon Kastrovog preuzimanja države, iz penzije je izveo Raj Kuder. On je sa sinom Joakimom otputovao u Havanu kako bi okupio legendarne muzičare i snimio album. Na kraju ansambl putuje u Ameriku da bi nastupio pred oduševljenom publikom. Iako su geografski blizu, putovanje od Kube do Amerike je ograničeno zbog političkih tenzija između dve zemlje, pa je mnogo umetnika tamo putovalo po prvi put.

Režija: Vim Venders

Uloge: Ibrahim Ferer, Ruben Gonzales, Kompaj Segundo

Film "Klub Buena Vista" gledajte u 00:50 na "Blic televiziji"!

"Nebo nad Berlinom"

Nebo nad Berlinom TV film
Foto: Promo
Nebo nad Berlinom TV film

U Berlinu podeljenom zidom, dva anđela, Damijel i Kasijel, posmatraju grad, nevidljiv i nečuven od njegovih ljudskih stanovnika. Oni posmatraju i slušaju misli Berlinčana, uključujući trudnicu u kolima hitne pomoći na putu do bolnice, mladu prostitutku koja stoji pored prometnog puta i slomljenog muškarca koji se oseća izdanim od svoje žene.

Kada se Damijel zaljubi u usamljenu umetnicu na trapezu Marion, anđeo žudi da iskusi život u fizičkm svetu i otkriva da bi to bilo moguće ako poprimi ljudski oblik.

Režija: Vim Venders

Uloge: Bruno Ganc, Oto Sander, Piter Folk

Film "Nebo nad Berlinom" gledajte u 02:35!

"Lisabonska priča"

Lisabonska priča
Foto: Promo
Lisabonska priča

Režiser ima problema da završi crno-beli film o Lisabonu. U pomoć zove prijatelja Filipa Vintera da dođe i snimi zvuke grada za njegov film. Po dolasku, Vinter otkriva da je režiser nestao i da je za sobom ostavio nedovršen film i jednu šifrovanu poruku. Posle nekoliko nedelja boravka, očaran je gradom i ljudima koje je sreo. Sa svojim mikrofonom, luta uskim ulicama Lisabona i snima sve zanimljive zvuke koji nam, možda, promiču.

Režija: Vim Venders

Uloge: Ridiger Fogler, Patrik Bahau, Vasko Sekveira

Film "Lisabonska priča" gledajte u 04:45!

Gde gledati Blic TV

Blic TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS i IRIS TV u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

SRBIJA:

- IRIS kablovski paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 8

- Orion Telekom na programu 27

- SAT-TRAKT/ST kablovski paket na kanalu 17

Bosna i Hercegovina:

- m:tel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i Logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 14

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.