Пикси за РТС: Нема славља, нема еуфорије

Селектор српских фудбалера Драган Стојковић Писки рекао је да нема еуфорије после победе над Литванијом, пошто "орлове" већ у понедељак очекује тежак меча са Црном Гором.

Србија је савладала Литванију 2:0 на старту квалификација за Европско првенство, а селектор Стојковић сматра да је победа потпуно заслужена.

"Мислим да смо рутински добили утакмицу, поптуно заслужено. Контролисали смо утакмицу, имали смо план да квалификације почнемо са три бода. Постигли смо добар резултат, могао је да падне још који гол. Радује ме да смо дефанзивно одиграли коректно и успели да не примимо гол", рекао је Стојковић за РТС.

Селектор се захвалио навијачима на подршци.

"Желим да се захвалим навијачима на великој подршци. Било је лепо вече и за њих и за нас. Надам се да ће подршка бити још већа, само заједно можемо да остваримо циљ", каже Пикси.

У понедељак је већ нова утакмица, Србија гостује у Подгорици.

"Нема славља, потпуно смо мирни. Нема еуфорије. Чека нас тешко гостовање у Подгорици против квалитетне екипе Црне Горе. Треба да се одморимо, анализирамо и спремимо се за тај меч", завршио је селектор фудбалске репрезентације Србије.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво