0
Evroliga

Dante Exum (L) and Yam Madar during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NIJE NI IGRAO, A GROBARI SU U TRANSU: Zvezda odigrala po meri komšija, Sikma postao novi heroj ‘crno-belih’ – Partizan kuca na vrata TOP8!

Objavljeno: 23.03.23 u 22:22

Poklopilo se nekoliko sjajnih rezultata za ‘crno-bele’.

Partizan plasman u TOP8 fazu Evrolige drži u svojim rukama, ali svakako da im dodatna pomoć nikada nije na odmet. Večeras su se poklopila dva jako dobra rezultata za njih.

Crvena zvezda na svom terenu savladala je Baskoniju koja je jedan od direktnih kandidata Partizanu za jedno od mesta u prvih osam ekipa. Takođe, zakucavanjem u poslednjim momentima, Alba je nadigrala Efes, koji se sada nalazi na ivici ambisa, jer će vrlo verovatno nakon dve osvojene titule prvaka Evrope, sada ostati bez plej-ofa.

Makabi je savladao Asvel u gostima i to je jedini nepovoljan rezultat za ‘crno-bele’ večeras.

Partizan sutra igra duel protiv grčkog Olimpijakosa, koji je u Beograd doputovao bez trenera Barcokasa. Potencijalnom pobedom, Partizan bi jednom nogom već bio u plej-ofu.

BONUS VIDEO: 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter