Najnovije vesti
Vesti Hronika
Policija identifikovala navijače koji napali Grobare na Novom Beogradu

"BLIC" SAZNAJE Policija identifikovala sve napadače sa Novog Beograda, većina privedena

Policija je brzim i efikasnim operativnim radom identifikovala sve učesnike jučerašnjeg sukoba navijača na Novom Beogradu, saznaje "Blic".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Iva Ogarević / Ringier
.

Većina napadača je vec privedena, a za ostalima se traga

Blic preporučuje

Prema informacijama koje posedujemo privedeno je 12 osoba, među kojima je petoro maloletnika, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Podsetimo, tuča je izbila sinoć oko 23:20 časova u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu.Na licu mesta zatečeni su sa povredama V.Ž (13), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), N.Ž.(22) i L.N. (15).

Policija je zetkla i automobil "pežo" sa razbijenim prozorom, koji je vozio povređeni N.Ž., kao i "hjundai" sa razbijenim prednjim i zadnjim vetrobranskim staklima.

U neposrednoj blizini, na livadi i u kontejnerima pronađene držalice za sekire sa tragovima krvi, a na licu mesta ima tragova krvi i stakla.

V.Ž. (13) izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, kako je rekao napadači su imali crveno-bele maske i oni su iz Surčina i Zemuna.

Navodno, on je prepoznao jednog od napadača i u pitanju je M.Č. (21).Dvojica muškaraca su sa povredama glave prevezeni na VMA, jedan na UC, a jedan u Kliniku “Tiršova”.

Nakon ponoći u KBC Bežanijska kosa došli su P.P. (22), A.M. (23), M.J. (23) i L.L. (24).