Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, a evo u kakvom luksuzu Soraja sada živi FOTO

od strane | mar 22, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Dom Soraje Vučelić je spoj luksuza i udobnosti

Kada se pojavila u rijalitiju „Veliki brat“, u medijima je osvanula tužna priča Soraje Vučelić, koja je sve izuzetno ganula.

Pročitajte: Soraja prvi put pokazala sina Kana – Neverovatan prizor starlete i naslednika topi i najtvrđa srca FOTO

Instagram

Tada se pisalo da je starletina majka bila primorana da ćerku kao malu ostavi u domu za nezbrinutu decu, jer nije imala od čega da je izdržava, pošto je porodica izbacila iz kuće kada je saznala za njenu trudnoću. Kada je uspela da se snađe, Sorajina majka je uzela ćerku iz doma, ali je nažalost preminula kada je starleta imala 17 godina, a Sara je nastavila sama da se snalazi.

Pročitajte: Ovako je Soraja Vučelić izgledala pred porođaj – Isplivao privatni snimak starlete, neprepoznatljiva VIDEO 

Instagram

Nakon majčine smrti Soraja se preselila u Beograd, a postala je poznata učešćem u rijalitiju „Veliki brat“, posle čega se njen život potpuno promenio.

Od tada je počela da vozi skupe automobile, ide na egzotična putovanja, nosi brendiranu garderobu… I dok su se ispredale razne priče kako je Vučelićeva došla do tolikog novca, ispostavilo se da iza svog tog bogatstva stoji ruski biznismen koji je ludo zaljubljen u nju, a kome je nedavno rodila sina Kana.

Pročitajte: Ovo ko je čovek kome je Soraja rodila sina – Evo kako živi pored njega

Instagram

I dok je kao mala bila primorana da spava na domskim krvetima, starleta danas leži na svili i kadifi. A, kako izgleda dom Soraje Vučelić može se videti na njenom Instagram profilu, na kome je u poslednje vreme veoma aktivna.

Pročitajte: Bajkovito carstvo Ane Korać i njenog partnera – Zavirite u luksuzno opremljen dom u kom starleta poseduje sve FOTO 

Instagram

Iako se porodila u Švajcarskoj, trenutni dom Soraje Vučelić je u Zagrebu, a uskoro planira da se sa naslednikom preseli u Rusiju.

Post Views: 589

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs