Najnovije vesti
Zabava
Luna u lateksu jedva obuzdala mini suknju: Ovo gledaoci nisu videli

(VIDEO) OVO GLEDAOCI NISU VIDELI: Kumi Ane Ćurčić umalo sve sevnulo, Luna u LATEKSU jedva obuzdala mini suknju, a evo šta je sve vreme radila sa Anabelom

Luna Đogani, Anabela Atijas, Milena Kačavenda i Dušica Jakovljević bile su sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, ali gledaoci nisu imali priliku da vide šta se dešavalo iza kulisa.

. Foto: Milan Ilić / Ringier
.

Naime, pre početka emisije dame su se pripremale, a kumi Ane Ćurčić je umalo sve sevnulo.

Blic preporučuje

Naime, ona je ponela cipele koje je obula kada je ušla u studio, na sebi je imala haljinu sa dubokim šlicem, koja je skroz otkrila njene gole noge u trenutku kad se preobuvala.

Iza kulisa kod Ognjena Amidžića
Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier
Iza kulisa kod Ognjena Amidžića

Dok se Milena preobuvala, Luna i Anabela su iskoristile priliku da se slikaju, pa su se sve vreme pre početka emisije slikale i snimale. Luna je bila u lateksu, a jedva je obuzdala mini suknju.

Inače, Milena je pre početka emisije u intervjuu za "Blic" progovorila o svom stajlingu, pa se našalila da se baš tako obukla zbog Zvezdana Slavnića.

- Ja sam se spremila sa s*ks, pošto je Zvezdan izjavio da sam ja bila sa svim Aninim bivšim momcima i muževima, nisam samo sa Slavnićem, možda bih da ovako dočekam Slavnića - rekla je Milena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO:Luna Đogani duva svećice