Mesec dana pritvora muškarcu i maloletniku koji su silovali i opljačkali stariju ženu

Lj. N. (32) iz sela u opštini Nova Crnja, osumnjičenom da je sa jednim maloletnikom (17) brutalno napao, mučio, silovao i opljačkao ženu (68) iz istog sela, određen je pritvor do 30 dana.
Mesec dana pritvora muškarcu i maloletniku koji su silovali i opljačkali stariju ženu
Foto: 021.rs
Nadležni iz Višeg suda u Zrenjaninu su za Blic rekli da o maloletnom licu koje je navodno učestvovalo u napadu ne mogu da iznose nikakve detalje u javnost.
Dva muškarca su uhapšena ubrzo nakon incidenta 18. marta. Osumnjičeni su najpre mučili, a potom silovali ženu u njenoj kući. Nakon svega toga su je i opljačkali. 
Nakon ukazane prve pomoći na mestu zločina, nesrećna žena pregledana je u bolnici u Zrenjaninu gde su joj sanirane povrede i puštena je na kućno lečenje.
 
Kontakti za žrtve seksualnog nasilja
 
Seksualno i svako drugo nasilje može se prijaviti bilo kojoj policijskoj stanici na broj 192.
 
Psihičku, pravnu i lekarsku pomoć žrtve mogu zatražiti i pozivima na:
 
- SOS linija za žrtve nasilja - 0800 222 003
 
- SOS telefona Autonomnog ženskog centra - 0800 100 007SOS
 
- telefon Centra za podršku ženama - Jedinstveni SOS telefon za Vojvodinu - 0800 101010
  • Željko

    22.03.2023 11:36
    STOKA
    Nadam se da će ih kolege u zatvoru dočekati kako zaslužuju.!!!
  • Malovčić Nemačka

    22.03.2023 09:21
    Je li i dalje važi Zakon
    u Srbiji da provalnika moraš pustiti u rođenoj kući da krade i radi šta hoće i sa kućom i sa tobom dok ne dođe policija ako mu se suprostaviš u nameri da te opljačka u rođenoj kući ili te napadne popiješ duplo veću kaznu od provalnika?

    A sve što ti je ukrao u kući ISPOD 15 hiljada dinara se smatra krađom male vrednosti i policija upućuje vlasnika na privatnu tužbu nema zatvora za provalnika?

    Smrdiještina korumpirana od države.

    Ali tako je narod u Srbiji glasao.Tako narod u Srbiji voli.Tako narod u Srbiji želi.Tako se narodu dopada ukus sendviča na mitingu i 3 crvene za glas na izborima.I zidni kalendar i hemijska olovka i upaljač.I dva kilograma šećera i dvestra grama kafe.

    I da dovuče celu svoju porodicu u državnoj službi nebitno policija,pravosuđe,Sudovi,poreska,tržišna inspekcija,i da kaže"Ja sam se sredio uposlio sam sina,ćerku,snaju,zeta,brata,sestru i svastiku u državnoj službi i mogu Vam reći da nam nimalo nije loše..."

    Ovo je tek početak šta sledi glupom narodu od kriminalaca i nepostojeće "države".Korumpiranom do kostiju.

    Ubiće Vas nepotizam i korupcija.Uništićeva Vas dok ste rekli keks.


  • Jelena

    22.03.2023 07:37
    Vuciceva Srbija
    Zverinjak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.