Najnovije vesti
Zabava
Milica Vidosavljević udala se za milionera i život joj se promenio iz korena

UDALA SE ZA MILIONERA I ŽIVI ŽIVOT IZ BAJKE Ona je poznata influenserka, našeg je porekla, a susret sa NJIM promenio joj je život

Influenserka Milica Vidosavljević udata je za misterioznog Kazahstanca sa kojim živi u Almatiju, a svakodnevno na društvenim mrežama prikazuje svoj luksuzni život. Međutim, njen život nije oduvek bio takav.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Milica Vidosavljević Foto: Instagram/mmm_still_limited_edition / Instagram
Milica Vidosavljević

Milica je jedna je od najpraćenijih Instagram i TikTok zvezda. Devojke pomno slušaju njene savete koje često daje u videima koje objavljuje. Ima preko 300 hiljada pratillaca, a konstantno dobija lavinu različitih komentara.

Blic preporučuje

Kao aktivna influenserka, Milica često objavljuje detaje iz luksuznog života pun raskošnih destinacija, skupih putovanja, poklona.

Ona i dalje vešto krije interesantno identitet supruga. Njegovo lice na svim fotografijama prekriveno je stikerom kolača, ali zato nikada nije krila kako su se upoznali i kako njihov brak izgleda.

Milica ima četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju i otvoreno priča o svom načinu života, majčinstvu, karijeri, ali i o plastičnim operacijama, kojih se ne stidi.

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom - rekla je jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece.

Iako već svi znaju kako njen muž izgleda, zbog prirode njegovog posla do sad nije želela da otkriva njegov identitet. Kaže da se oko svega savetuje sa njim i da joj znači njegova podrška. Često joj popravi dan sitnim iznenađenjima, ali neretko je obraduje i skupim komadima nakita.

- Na prvi sastanak došao je sa ogromnim buketom cveća i kutijom punom slatkiša. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je večnost da se sporazumemo. Međutim, od početka sam znala da je on taj. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija - zaključila je Milica.

Ipak, pre nego što se udala za imućnog Rusa, Milica je živela sasvim normalan život, a o današnjem životu je samo sanjala.

VIDEO: Anja Bla u provokativnom izdanju