Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Време је за пролећну метаморфозу! (среда, 22. март)

На пролеће, природа се мења, све око живота, цвета виталношћу, цветовима и постаје лепша. Не треба заостајати? И наш Нови Сад се променио  и ми заједно са њим од кад је дошло пролеће. Цвеће цвета, лепо је време, све смо чешће напољу и у живамо у лепом времену и у пролећу. Бројна дешавања нас лако натерају да изађемо из куће.
Фото: Градске инфо

Једно од најсмешнијих и најинтересантнијих вечери у стенд ап комедији је вече када се прича о мушко женским односима. Зато сте вероватно себи већ резервисали место у Герила бар од 20.30 часова.

Вечерас ће вас засмејавати Мариана Аранђеловић, глумица и комичарка из Београда (стручњак за растурање бракова), Жарко Медар Цуба – једини паметан (неожењен), Душан Варничић-отац близанаца (спавао последњи пут кад је његова жена била трудна) и Небојша Грујић (ожењен Сремицом).

Улазнице по цени од 800 динара могу се купити у Герила бару, а сто се може резервисати путем броја телефона 064 26 96 081.

Фото: PrtSc/Facebook.com/komedija.ns

У Галерији ликовне уметности поклон збирци Рајка Мамузића данас у 18 часова отвара се изложба „Пролеће у Галерији“.

Изложба представља радове уметника из фонда Поклон збирке, као и радове савремених уметника који су се у једном тренутку свог стваралаштва бавили темом буђења природе кроз мотив, боју, начин приказивања субјекта. Природа је увек била сигурно уточиште уметности и место на које се увек радо враћа.

Фото: Градске инфо

Као први и основни модел, линија хоризонта различитих предела креће се кроз приказе пејзажа све до апстракције. Ова изложба може да нам служи као видиковац са којег ћемо сагледати лепоту која нас још увек окружује и као подсетник да ту лепоту треба да сачувамо.

Кустос изложбе је Ирма Микеш, а може се погледати до 21. априла 2023. године.

У Српском народном позоришту можете погледати представу „Магбет“ од 19:30 часова.

У Позоришту младих од 19:30 часова представа „Метаморфозе“.

У „Магацину“ вечерас можете попити пиће и одлично се провести у доброј атмосфери. Вечерас од 21:00 час наступају Вељко Кривокапић и Нађа Унчанин. Резервације столова на број телефона 064/322 31 31.

Део Лимана 1 данас остаје без воде. Улице Др Симе Милошевића, др Илије Ђуричића, Булевар цара Лазара (бр. 1, 3 и 5), Фрушкогорска (од Булевара цара Лазара до Јиречекове – непарна страна) и Вељка Петровића (од бр. 2 до бр. 10) од 8 до 15 сати.

Напомена:

Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.

Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Da li je Novi Sad napredovao za deset godina – šta kaže statistika?

 

Преузмите андроид апликацију.