0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ ISKREN: ‘Moramo da budemo zabrinuti! Ja prvi moram bolje!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.03.23 u 23:52

Nastavak negativne serije rezultata!

Peti poraz na prethodnih šest susreta u NBA ligi zabeležili su košarkaši Denvera. Nagetsi su na gostovanju u čuvenom ‘Medison Skver Gardenu’ izgubili od slavne franšize Njujork Niksa. Domaći sastav je slavio sa 116:110 pred skoro 20 hiljada navijača.

Nikola Jokić je ponovo bio nadomak tripl-dabl učinka, ali morao je da se zadovolji sa fenomalnih 24 poena, 10 skokova i osam asistencija.

Srpski reprezentativac i dvostruki uzastopni MVP NBA lige bio je primetno razočaran posle meča.

-Tako je kako je. Moramo da budemo zabrinuti. Moramo  da pokušamo da dobijemo sledeći meč. Ja prvi treba da budem bolji u skoku, a onda i svi ostali. Čak i kad smo ih naterali na promašaj, nismo skočili i oni imaju lake poene. Imali su 15 skokova u napadu, to je mnogo. To je 15 šansi da ponovo daju koš – poručio je popularni Džoker i dodao:

-Forsiramo šuteve i nemamo ekstra pas. Čak i kada ga imamo ne dajemo koš. Mislim da je to problem uz to što ne možemo da se dobro odbranimo sada – istakao je Srbin.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter