17. mart  2023. 08.46  →  23.31 | Izvor: Tanjug, B92

Poraz Partizana od Radnika iz Surdulice; Radnički iz Kragujevca bolji od ekipe Mladost GAT

BEOGRAD -

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras od Radnika iz Surdulice u Humskoj 2:1 (2:0) u prvoj utakmici 27. kola Superlige.

video icon

Bio je to novi šok za crno-bele na domaćem terenu, nakon što su nedavno poraženi od Mladosti GAT 3:0.

superliga

Novi trener Igor Duljaj očigledno nije uspeo ništa da promeni, pa je sada i drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona ugrožene.

Strelci za Radnik bili su Andrija Radulović u 13. i Ranko Jokić u 44. minutu, dok je za Partizan pogodio Rikardo Gomeš u 82. minutu.

Utakmica će se pamtiti i po tome što je Bibras Natho, prvi put za četiri godine u crno-belom dresu, promašio penal u 63. minutu.

"Moguće da je problem u glavi, ali rezultat se pamti. Dobro je što smo imali mnogo šansi, a čak je i Natho promašio penal", rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj.

"Sada ide reprezentativna pauza i analiza, pa da vidimo šta ćemo dalje", rekao je Duljaj.

On je dodao da će učiniti sve da se ekipa što pre stabilizuje.

"Nema predaje, moramo da razmislimo šta je i gde moralo bolje. Da vidimo zašto smo primili gol, jer nekada rezultat ne može da se kontroliše", poručio je Duljaj.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedom protiv Mladosti korak bliže plej-ofu

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su danas Mladost GAT u Novom Sadu 2:1 (1:1) u drugoj utakmici 27. kola Superlige. Kragujevčani su drugim uzastopnim trijumfom korak bliže plej-ofu.

Radnički je poveo golom Luke Zorića u 30, izjednačio je Novica Maksimović u 50. iz penala, a pobedu gostima doneo je Milutin Vidosavljević u 62. minutu.

Kragujevčani su osmi na tabeli sa 33 boda, tri više od Kolubare, dok je Mladost, koju je nedavno preuzeo Nenad Lalatović, sada poslednja sa 18, pošto ih je "preskočio" Radnik iz Surdulice.

 

Tagovi