Zanimljivosti

Svi horoskopski znaci treba da obrate pažnju na ove datume u martu

Svi horoskopski znaci treba da obrate pažnju na ove datume u martu
Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija | Svi horoskopski znaci treba da obrate pažnju na ove datume u martu

Pred nama su četiri izazovna dana u martu, neki od nas će biti nepredvidivi i posebno emotivni, dok će se drugi vratiti starim lošim navikama.

15. mart - konjunkcija Sunca i Neptuna

Biće to veoma nepredvidiv i emotivan dan u kome će neki biti okruženi iluzijama. Moguće je da će izgubiti saosjećanje, prestati da slijedi svoje mišljenje. Budite oprezni jer vam se stare loše navike mogu vratiti. Pokušajte da se oduprete žudnji za onim što vas čini slabijim i uništava vaše zdravlje.

17. mart – konjunkcija Sunca i Merkura

Čuvajte se skandala i ogovaranja ovog dana. Ovog dana ne vjerujte nikome osim sebi i nemojte se obeshrabriti ako nešto krene naopako. Već 18.3. stanje će se popraviti i sve će se vratiti u normalu.

25. mart - Mars ulazi u Raka

Ovo je izazovan dan, jer je Mars skoro potpuno lišen snage pod uticajem elementa Vode, kojeg predstavlja Rak. Planeta će u ovom znaku ostati do 19. maja, ali najopasnije vrijeme je prvi dan i prva nedjelja boravka u Raku. Većina ljudi će osetiti da ih snaga napušta ovog dana. S jedne strane, to će biti dobro jer će sukobi privremeno prestati, ali će istovremeno produktivnost dramatično pasti.

30. mart – konjunkcija Venere i Urana

Ovo će biti dan ozbiljnih životnih promjena i transformacija koje praktično ne zavise od nas. Venera će nam oduzeti želju i snagu da se odupremo ovim spontanim promjenama koje mogu izazvati još veće probleme. Ove planete će uspavati našu budnost i učiniti nas neozbiljnim. Budite izuzetno oprezni ako naiđete na dileme na putu, piše Atma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije