Mirović: Auto-gume iz Linglonga na tržištu u prvoj polovini godine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da će prve auto-gume iz fabrike Linglong u Zrenjaninu biti na tržištu u prvoj polovini ove godine.
Mirović: Auto-gume iz Linglonga na tržištu u prvoj polovini godine
Foto: Pixabay (ilustracija)

"To će biti snažan podsticaj za razvoj Zrenjanina", kazao je Mirović.

On je najavio da će krajem ove ili početkom iduće godine početi izgradnja auto-puta od Beograda do Zrenjanina i od Zrenjanina do Novog Sada.
Prema Mirovićevim rečima, "Zrenjanin je privredni i društveni centar srednjeg Banata i važna privredna tačka budućeg razvoja čitave zemlje".
  • BoeserWolf

    05.03.2023 11:39
    @Pitam se, pitam se
    A kad će zdrava voda da stigne u žedan grad? Kad će biti završena izgradnja bolnice? Šta će biti sa zapuštenim jezerima? Ko će igrati na novom stadionu kad fudbalera nemamo? Kad će se vratiti stari sjaj grada koji je bio drugi po razvijenosti u onoj velikoj Jugoslaviji?

    Slazem se sa gore napisanim, ali ZR drugi grad Jugoslavije po razvijenosti? Nemojte nas zasmejavati...
  • živelo zagađenje

    05.03.2023 11:04
    Čega se pametan stidi...
  • Žedni Zrenjaninac

    04.03.2023 20:35
    Zrenjanin je Kinezima besplatno izgradio i vodovod. To je u znak zahvalnosti što će se u ovom mega zagađivaču zaposliti 1010 radnika od kojih će 10 biti naši čuvari, a 1.000 će biti Kinezi za koje se grade četiri višespratnice u Ečki. Malo li je ako se za transport guma pravi i autoput za Beograd i Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina