0
Domaći fudbal

Milos Spasic Radnik - Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KONAČNO POBEDA RADNIKA: Mladost samu sebe pobedila u Surdulici, odlučio penal u završnici! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.23 u 18:10

Dramatičan trijumf domaćina koji su dugo čekali na tri boda

Fudbaleri Radnika iz Surdulice došli su do zlata vredne pobede u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Lučana, a konačan rezultat bio je 1:0.

Od samog početka meča domaćin je imao više od igre, konstatno je pritiskao poslednju liniju gostiju i pokušavao da zapreti iz svih mogućih situacija.

Kapitalnu situaciju da u vođstvo dovede Radnik imao je Milan Makarić sa bele tačke u 41. minutu, ali je na katastrofalnom terenu u Surdulici loptu poslao nebom pod oblake.

Ipak, to nije obeshrabrilo domaćina koji je nastavio da se juriša ka golu Mladosti, a kada je izgledalo kao da će meč biti završen bez golova i bez pobednika sve se promenilo.

Nakon jednog prekida defanzivac Mladosti iz Lučana je igrao rukom u svom šesnaestercu i tom prilikom je skrivio novi penal, koji je uspeo da relizuje bivši igrač Crvene zvezde, Andrija Radulović.

 

 

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter