SRBI SPASLI JOŠ JEDNU DEVOJKU U TURSKOJ: Izvlačenje trajalo preko 3 sata, ona bila pod ruševinama 108 sati!

18:04

10.02.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/RTS

Još jedna ženska osoba spašena je ispod ruševina u Turskoj. Iako polako svi gube nadu da će pronaći ikoga prezivelog ispod ruševina, srpski vatrogasci-spasioci uporni su da dođu do svakog zatrpanog čoveka.

Danas su uspešno spasili 17-godišnju devojku koja je bila ispod ruševina sedmospratne zgrade, koja je bila pod ruševinama 108 sati.

Vatrogasci-spasioci su, nakon što je radna mašina počela da uklanja sloj po sloj armature, čuli tihe vapaje unesrećene devojke a hrabri vatrogasci-spasioci čak 3 sata su neumorno pokušavali da je oslobode.

Združenim snagama, izneli su devojku pomoću spinalne daske i predali je medicinskim službama. Na žalost, pored ove devojke, na lokaciji izvučeno je više beživotnih tela.

45 pripadnika Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Užica, Valjeva, Niša i Bora, kao i spasilački pas Zigi danima pomažu turskom narodu nakon razornog zemljotresa.

(Pančevac/Novosti)

DEVOJČICA SPASENA IZ RUŠEVINA U TURSKOJ: Pronađena nakon 90 sati od razornog zemljotresa

OVO JE PET NAJRAZORNIJIH ZEMLJOTRESA U 21. VEKU! Jedan bio slabiji od potresa u Turskoj i Siriji, a ubio je preko 300.000 ljudi!

SRPSKI SPASILAČKI TIMOVI U ODABASI: Tragaju za preživelima u razornom zemljotresu VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.