Najnovije vesti
Zabava
Evo šta se dešavalo u stanu Ane Ćurčić

"ČUPALA JE KOSU, UDARALA GLAVOM O ZID" Evo šta se dešavalo u stanu Ane Ćurčić dok je gledala Zvezdana sa drugom ženom - Nije bila u stanju da HODA

Ana Ćurčić preživela je pakao u spoljnom svetu kada je na malim ekranima gledala njenog partnera, Zvezdana Slavnića, kako ljubi 22 godine mlađu Anđelu Đuričić.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić Foto: Printscreen, Ilustration Studio Origami / Ringier
Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Ana je nakon toga saznala da ovo Zvezdanu nije bio prvi put da je prevari, a Anina kuma Milena Kačavendo je otkrila kakvim scenama je prisustvovala kada je Ćurčićeva doživljavala nervne slomove.

Blic preporučuje
Ana Ćurčić
Foto: screenshot
Ana Ćurčić

- Sve je bilo strašno potresno. To je bilo od čupanja kose do udaranja glavom o zid i cepanja jastuka. To je bilo toliko nenormalno. Ja sam sklonila decu i majku. Tu smo bile Šmizla i ja. To je bilo nenormalno, kao da gledate jedan film. To su bili krici iz duše od kojih mi se i sada diže kosa na glavi, bukvalno kao u horor filmovima. Govori se da je posle smrti deteta, razvod braka najveći bol koji se doživljava kao mala smrt. Ja mogu to da potpišem, jer sam i ja to prošla. U Aninom slučaju je najteži momenat bio kada je on nju javno ostavio - rekla nam je Milena, a zatim smo je pitali da li se plašila da će Ana u nekom trenutku nauditi sebi:

Ana Ćurčić
Foto: Zadruga / youtube
Ana Ćurčić

- Ona uopšte nije bila svesna šta radi. Ja sam prošla fazu depresije i anksioznosti nakon razvoda braka, gde sam vrlo brzo prepoznala da ulazim u neki vrtlog i obratila sam se stručnim licima za pomoć i zahvaljujući njima vrlo brzo izašla iz toga. Ana nije bila ni u stanju da ode do psihologa. Nije bila u stanju da hoda. Bilo je komentara da nije oprala kosu par dana. Ja znam šta je ne oprati kosu i zube nekoliko dana. Vi podnosite fizičku bol jer se ta psihička bol pretvara u fizičku. Nisam bila u stanju da držim četkicu za zube, a takvu sam Anu gledala. Ja sam morala da je vodim pod mišku do kupatila da obavlja neke stvari. Kada sam pokušavala da joj dam malo snage, rekla sam joj: "Daj ženo umij se malo hladnom vodom, prijaće ti". Ona nije bila u stanju ni to da uradi. Ja sam joj držala glavu i uspela da je pljusnem vodom, jednom-dva puta i izvela potpuno mokru. Nije dozvolila čak ni da je presvučem. Jezivo je bilo. Kompletan nokaut je bio onaj njegov otpozdrav kada je rekao da je javno ostavlja i da su se istrošili. Ona je u tom trenutku postala svesna da on to izgovara - rekla je Milena.

(Srbija danas)