0
Evroliga

Facundo Campazzo during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDI GORI POD NOGAMA: Real Madrid crveno-belima otima Fakunda Kampaca!?

Objavljeno: 09.02.23 u 18:01

Argentinac će na leto biti veoma tražena „roba“

Real Madrid ima značajne poteškoće kada je reč o poziciji plejmejkera, a španski mediji pišu o tome da oni rešenje vidi u Fakundu Kampacu.

Iz čitave priče je ispao Lorenco Braun, koji je produžio ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, tako da je sada Argentinac glavna meta.

VESTI O ZVEZDI:

Serhio Rodrigez i Najdžel Vilijams-Gos nisu na dovoljno visokom nivou za apetite „kraljevskog kluba“, dok je Karlos Alosen povređen, a španska „Marka“ upravo pominje Kampaca kao prvu opciju.

Argentinac koji još uvek nije debitovao u Evroligi zbog suspenzije sprskog tima, nikada nije nestao sa Realovog radara, iako su pregovori prošlog leta zapeli. Pre ili kasnije, razgovori između dve strane će se nastaviti. “Blankosima” nedostaje provklasni plejmejker, a on klubu i dalje duguje 2.600.00 evra od izlazne klauzule vredne 6.000.000. Povratak njegovoj nekadašnjoj kući je uvek opcija koja je mnogo bliža nego što možda mislite – navodi španski medij u svom tekstu.

Kampaco ima klauzulu od samo 50.000 evra, ali je problem za Real što će pored njih u trku za Argentinca ući i drugi klubovi.

Problem za Real je što sada nemaju nikakva prava preče kupovine oko njega. Pre su mogli da izjednače bilo čiju ponudu i dovedu ga, a sada će morati da se bore na tržištu sa bilo kojim timom u Evropi za njega, a kao Braun i on može da dobije bolje ponude. Sve navodi na to da se ova sapunica nastavlja – navodi se u tekstu “Marke”.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter