Srbija Vesti

Predsednik Privredne komore Srbije s lakom na noktima i zlatnim prstenjem priča nešto ozbiljno na RTS-u

marko cadez

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež gostovao je u jutarnjem programu Radio televizije Srbije (RTS), a više od onoga što je pričao privukao je njegov nesvakidašnji stajling.

Tokom svog gostovanja, Čadež je razgovarao o razvoju, investicijama, zapošljavanju i ekonomskoj politici, ali je gledaocima i korisnicima društvenih mreža skrenuo pažnju i svojim stajlingom.

Pored sakoa i rolke, predsednik PKS-a privukao je pažnju građana i time što je lakirao nokte na jednoj ruci. Pored toga, bilo je uočljivo i to što je zlatno prstenje nosio na obe.

Gostujući na RTS-u Čadež je istakao da, na osnovu ankete koju je PKS sprovela među privrednicima, 77 procenata smatra da bi uvođenje bilo kakvih sankcija uticalo na likvidnost poslovanja, 66 odsto privrednika ocenjuje da bi se to odrazilo na zapošljavanje.

Kako je naveo, čak 80 procenata privrednika upozorava da bi bilo kakvo pogoršanje odnosa sa EU dovelo do povećanja kamatnih stopa i ugrozilo poslovanje.

Podsetimo, Čadež je još tokom 2014. godine postao predsednik Privredne komore, koji je tako postao najmlađi predsednik u istoriji.

Krajem maja 2022. godine ponovo je izabran za predsednika sa petogodišnjim mandatom.

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link