0
Domaći fudbal

Marko Docic (L) celebrates after scoring a goal with Djordje Ivanovic Muhammed Badamosi Miladin Stevanovic Nikola Petkovic Stefan Kovac Nemanja Tosic Nikola Vujadinovic Bojan Kovacevic (R) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RAZIŠLI SE ISKUSNI ŠTOPER I ČUKA: Naredna destinacija – Novi Sad!

Objavljeno: 09.02.23 u 12:50

Posle samo pola sezone.

Nikola Vujadinović i Čukarički sporazumno su raskinuli saradnju nakon pola godine. Iskusni štoper je na Banovo brdo stigao na leto kao slobodan igrač, nakon epizode u Radničkom iz Niša.

Kada je konkurenciju u vidu Gajića, Kovačevića i Drezgića, pojačao i Radovan Pankov, bilo je jasno da će Vujadinović imati veoma malo prostora za igru.

Pretposlednjeg dana zimskog prelaznog roka fudbalski klub Čukarički i Nikola Vujadinović sporazumno su raskinuli ugovor. Iskusni štoper je na Banovo brdo stigao prošlog leta, a u dresu Brđana odigrao je 14 mečeva, postigao je i dva gola, u duelima Super lige protiv Kolubare i u Kup meču protiv Zlatibora. – piše u saopštenju Brđana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Nakon napuštanja Čukaričkog sledeća stanica za Vujadinovića trebala bi da bude novosadska Mladost GAT.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter