NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN: Miloš Jojić novi fudbaler letonske Rige

od strane | feb 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

NEKADAŠNjI fudbaler Partizana Miloš Jojić potpisao je za Rigu, saopštio je letonski klub,.

FOTO: FK Partizan

Jojić, koji je sa crno-belima otputovao na pripreme u Tursku, a potom se pridružio Rigi i odigrao dve kontrolne utakmice, zvanično je predstavljen kao pojačanje, ali se ne navodi dužina ugovora.

Jojić ima 30 godina, bio je sjajan u prvom mandatu u Partizanu, da bi se 2014. godine preselio u Nemačku, gde je nastupao za Borusiju iz Dortmunda i Keln.

Potom je igrao za Istanbul Bašakšehir i austrijski Volfsberger, pre nego što je 2020. godine ponovo obukao crno-beli dres.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet utakmica i postigao jedan gol.

BONUS VIDEO – Petrić posle Kruševca: „Nije trebalo da se igra“

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo conception kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige „Serviraj za pobedu“ i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih discontinuance sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Opširnije

Izvor: Novosti.rs