Pročitajte dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine

Lokalne vesti - Četvrtak 09.02.2023 - 09:32

OVAN Dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine vam donosi tenziju. Rastrzani ste, preokupirani poslovnim i privatnim obavezama i ne znate kako da postavite prioritete. Danas se oslonite na stariju mušku osobu koja vam je inače velika podrška. Kraj dana donosi opuštanje i bolje raspoloženje.

Foto:Thinkstock Foto:Thinkstock
BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa nova poznanstva! Plenite harizmom i šarmom i neminovno je da budete u centru pažnje. Za vas se raspituje osoba koju dugo poznajete, ali čini se da niste otvoreni za komunikaciju. Danas je idealan dan da se vratite fizičkoj aktivnosti, prijaće vam.
 
BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju sjajne šanse za napredak! Imaćete mogućnost izbora i važno je da se vodite isključivo svojom intuicijom. Ne padajte pod uticaj okoline, u ovom trenutku ne mogu najbolje da rezonuju ono što osećate i želite. Pojačajte unos vitamina, skloniji ste padu imuniteta.
 
RAK
Novac je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Danas dobro možete da naplatite svoje usluge ili da očekujete iznenadni dobitak. Iskoristite ovu šansu da rešite stare dugove, horoskop savetuje da se nikako ne rasipate. U ljubavi sve ide kako treba, danas je dan za romantiku.
 
LAV
Dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine vam savetuje da prionete na posao. Smeta vam mnogo toga, ali kuknjavom samo opterećujete najbliže ljude. Prionite na posao i promenite nezadovoljstvo koje već neko vreme rada. Obratite pažnju na ishranu, mogući su problemi sa crevima.
 
DEVICA
Obuzimaju vas pomešane emocije, mislite na osobu sa kojom imate burnu prošlost. Igranka između prijateljstva i ljubavi može mnogo da vas košta, danas očekujte ozbiljan razgovor. Ovo može da bude životna prekretnica, najvažnije je da budete iskreni u svojim namerama.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine je u znaku konflikta. Pod tenzijom ste, lako je prenosite na druge i članovi porodice vam zameraju nestrpljenje. Na kraju dana ćete shvatiti da nije potrebno nervirati se zbog sitnica. Pozovite prijatelja na kafu i opustite se.
 
ŠKORPIJA
Da li ste spremni za novu ljubav?! Škorpije, već dugo uživate u porukama koje dobijate od osobe suprotnog pola, zašto ne biste prešle na viši korak? Možda je konačno došlo vreme da otvorite vrata svojim emocijama. Prija vam pažnja i osoba koja je trenutno aktuelna u vašim mislima, može da bude partner za ceo život.
 
STRELAC
Danas ste previše surovi prema ljudima iz poslovnog okruženja. Ukoliko želite da se neke stvari promene, pođite od sebe. Možda ste preterali sa oštrom komunikacijom koja u drugima budi samo revolt. Posvetite se porodičnim problemima, jednoj osobi je potrebna vaša pomoć.
 
JARAC
Horoskop vas savetuje da ne srljate u problem. Čini se da sami sebi napravite zavrzlamu radi zabave, a onda se nervirate zbog novonastalog problema. Pronađite vid relaksacije i danas izbegavajte potpisivanje važnih ugovora. Ukoliko ne možete da odložite papirologiju, dobro proverite sve detalje.
 
VODOLIJA
Vodite unutrašnju borbu, obuzima vas nemir i sigurni ste da rešenje ne postoji. Ne ustručavajte se da pozovete žensku osobu koja ume da vas umiri. Pozovite je danas i razgovarajte sa njom, uticaće pozitivno na vas. Više spavajte i čuvajte se padova i povreda.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine vam predviđa lep gest od drage osobe. O ovom iznenađenju brujaće svi vaši prijatelji, a vama će otvoriti nove vidike. Vodite računa o osobi kojoj se poveravate, a ne poznajete je dugo. Propuštate "znake pored puta".
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: