1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

DEJAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Spadam u grupu od 10 odsto onih trenera koji ulaze u ovaj posao sa strašću, željom i adrenalinom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.23 u 23:52

Užasna situacija u klubu.

Nisu samo sportski rezultati ono što muči Sampdoriju. Klub je napustio gazda, plate su neredovne, a na sve to su se nadovezali porazi, kojih imaju osam na poslednjih deset susreta. Podrška navijača je velika, a Stanković želi da im uzvrati pobedom!

‘Za početak im dugujem prvi gol i prvu pobedu kao trener Sampdorije na ovom stadionu. To je najmanje što mogu da im dam. Opstanak? Radimo na pronalaženju rešenja. Neću da plačem već ću ponosno pokušati da odbranim našu tvrđavu i da pobedimo sledeću utakmicu ovde. Pre ili kasnije će da dođu taj gol i pobeda u Seriji A.’ – rekao je Mister i potom dodao:

FOTO: Twitter/@sampdoria_en

‘Spadam u grupu od 10 odsto onih trenera koji ulaze u ovaj posao sa strašću, željom i adrenalinom. Opet sam ’pao’ na isto. Možda će sa godinama i iskustvom da mi dođe ali za sada je ovako. I u Crvenoj zvezdi sam bio baš vezan za igrače. Bili su mi kao mlađa braća. Svaku utakmicu sam preživljavao bolno i govorio sebi: ’Nadam se da se sledeći put neću ovako vezati za igrače i da ću moći da budem više lucidan’. Ali opet sam ponovio isto. Zaljubljen sam u ovaj tim Sampdorije, u ljude koji rade u klubu i koji su mi prirasli za srce za ova četiri meseca.’ – reči su Dejana Stankovića.

U klubu je situacija jako loša, što svima otežava da rade svoj posao.

‘Zato poštujem igrače još više. Da se ne lažemo, nije ovo srećna situacija. Svi smo svesni toga. Oni u svakom meču pokušavaju da daju sve od sebe. Neki čak i preko svojih limita. To je sve što tražim od njih. Poniznost, hrabrost i da svaki meč završe podignutih glava.’

Ipak, uprkos svemu Stanković veruje u krajnji cilj.

‘U Srbiji kažu: ’Postoje oni koji se predaju kada je teško i oni koji urade nešto kada je teško’. Ja sam u toj drugoj grupi. Uvek govorim istinu i uvek sam direktan. Ono što sam imao, rekao sam mojim nadređenima i to ostaje među nama. Posle toga izlazim na teren da radim. Umesto da plačem, ja tražim rešenje. Radim naporno da bismo svi zajedno bili srećni. Zajedno slavimo, patimo i pišemo nove stranice. Ne želim da jednog dana zažalim što nisam dao sve od sebe.’ – zaključio je Stanković u razgovoru za ‘DAZN’.

2
1

1 Komentara

  1. EEE mpj Deki,nije ti ovo Srbija i uticaj Terzica na sudije i da te protivnicki trenri grle kad izgube od tebe i nema ovdae Simovica,Lukica idr. d ti budu 12 ti igrac k
    ad tvoji igraci ne mogu da pridju protivniku ni na 40m.Pobegao si kad je cz bilo najteze kod poraza od Makabija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter